Sahil Konakları Projesinde 2. Etap Başladı

Sahil Konakları Projesinde 2. Etap Başladı

Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata Geçirilen Sahil Konakları projesinde 2. etap inşaatı başladı.

A+A-

İzmir Sahilevleri’nde yer alan Sahil Konakları’nın yeni etabı görücüye çıktı. Sadece 4 adet çok özel villadan oluşan proje, özel olarak tasarlandı. 

Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Yetkin Yunusoğlu’nun imzasını taşıyan Sahil Konakları 2, mimari tasarımıyla dikkat çekiyor. 

Sahil Konakları 2’nin İzmir’in hiçbir yerinde bulunmayan, sessiz, sakin ve denize yakın bir bölgesinde yer aldığını söyleyen Yetkin Yunusoğlu, “Projemiz, 4 adet çok özel tripleks villadan oluşuyor. Hepsi 5+1 ve müstakil bahçeli. Özel tasarım peyzaj alanları ile bambaşka bir yaşam kültürü yaratmak istedik projemizde. İç mekânlarda ise özel tasarım mobilyalar ile konforu ve şıklığı ön planda tuttuk. Tüm mekânlarımızın ferah, geniş ve aydınlık olmasını istedik ve bu çizgimiz doğrultusunda çok özel alanlar yarattık” dedi.

Yetkin Yunusoğlu şöyle devam etti: “Biliyorsunuz İzmir her mevsimde güzeldir. Bizde projemizin konseptini, bu güzelliklerin daha çok farkına varılması ve doyasıya yaşanması üzerine kurduk. Çünkü Sahilevleri’nde denize yakın ve bahçeli bir eviniz varsa İzmir’in gerçek tadını daha iyi çıkarabilirsiniz inancındayız.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.