Rimay İnşaat Villarima Projesi Satışa Çıkıyor

Rimay İnşaat Villarima Projesi Satışa Çıkıyor

Rimay İnşaat, Villakent’te kendi mülkiyetindeki bulunan dev arsa üzerinde yeni bir proje hayata geçiriyor. Satışa çıkmaya hazırlanan Villarima projesinin ilk etabında 20 adet villa yer alacak.

A+A-

Pandemi sürecinde müstakil evlere talebin artmasıyla beraber inşaat şirketleri villa projelerine yoğunlaştı. Birçok inşaat şirketi villa projeleri için yer arayışına girerken yeni projeler de lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

Rimay İnşaat, Villakent bölgesindeki yeni projesi için satışa çıkmaya hazırlanıyor. Firma kendisine ait dev arazide inşa edeceği Villarima Villakent projesinin ilk etabında 20 adet villa yapacak. Projenin ilk etabındaki villalar 140 metrekare olarak tasarlandı.

villarima-villakent.jpg

İnşaat çalışmaları devam eden villaların Haziran 2021’de teslim edilmesi planlanıyor. Satış ofisi ve örnek villanın ise kasım ayı ortasında tamamlanması bekleniyor. Henüz satışa çıkmayan Villarima projesi örnek villa ve satış ofisinin tamamlanması ile beraber satışa çıkacak.

FİYATLAR ULAŞILABİLİR OLACAK

Projedeki villa fiyatları daha netleşmedi. Ancak şirket yetkililerinden edindiğimiz bilgilere göre fiyatlar ulaşılabilir seviyede olacak. Fiyatların ve ödeme koşullarının önümüzdeki haftalarda netleşmesi bekleniyor.

rimay-insaat.jpg

45 DÖNÜMLÜK ORMANA KOMŞU

Villarima projesinin hemen önünde 45 bin metrekarelik orman bulunuyor. Projeden ev alanlar siteden çıkar çıkmaz kendisini orman içerisinde bulunacak. Projenin hemen yanında futbol, basketbol, tenis sahası, spor alanları ve orman içerisinde yürüyüş parkuru bulunuyor. Proje içerisinde de yüzme havuzu, spor salonu ve peyzaj alanlarına yer verilecek.

villarima-projesi.jpg

Bakırçay Üniversitesi’ne 2 dakika mesafede konumlanan Villarima projesi Mavişehir ve Foça’ya 20 dakika, Katip Çelebi Üniversitesi’ne 10 dakika, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ne 15 dakika mesafede yer alıyor.

 

Villarima İletişim Bilgileri

Telefon: 02325037135

villarima-fiyat.jpg

villarima-projesi-satilik.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.