QNB Finansbank Konut Kredisi Faizlerini Düşürdü

QNB Finansbank Konut Kredisi Faizlerini Düşürdü

Seçim sonrası konut kredisi haftaya indirimle başlamıştı. Haftanın ikinci gününde de konut kredisi faizleri inmeye devam ediyor. Günün ilk faiz indirimi haberi QNB Finansbank'tan geldi.

A+A-

QNB Finansbank bugün itibariyle konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Banka en son 14 Mayıs’ta konut kredisi faiz oranlarında güncellemeye giderek faiz artışı uygulamıştı. Finansbank bugün gerçekleştirdiği faiz indirimi ile konut kredisi faiz oranlarında 10 puan indirim uyguladı.

QNB Finansbank Konut Kredisi Faizleri

QNB Finansbank’ın güncel konut kredisi faiz oranları 10 yıl vadeye kadar %1.99 oldu. Banka 10 yıl üzerinde 15 yıl vadeye kadar %2.17 konut kredisi faiz oranı kullandırıyor. 

QNB Finansbank Konut Kredisi Hesaplama

QNB Finansbank’tan güncel faiz oranları ile 100.000 TL tutarda ve 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 2.200 TL oluyor. Kredinin toplam ödemesi de 263.500 TL’ ye karşılık geliyor.

QNB Finansbank Konut Kredisi Masrafları

QNB Finansbank 700 TL ile 2500 TL arasında ekspertiz ücreti, 117 TL ise taşınmaz rehin ücreti ve kredinin %0.5’i kadar da kredi tahsis ücreti alıyor.

Kaynak: KrediPazarı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.