Profesyonel Bina Yönetimi Konsept Projelere Değer Katıyor

Profesyonel Bina Yönetimi Konsept Projelere Değer Katıyor

Konsept projelerin çoğalması ve değişen yaşam standartlarıyla birlikte profesyonel bina yönetimi de İzmir'de önem kazanan iş kollarından biri haline geldi. Satış & pazarlama sürecini yönettiği projelerin aynı zamanda bina yönetimini de üstlenen tek firma

A+A-

Gelişen ve değişen yaşam tarzı sonucunda, hem iş hem de aile hayatını sürdürdüğümüz binaların artık daha karmaşık, nitelikli ve sürdürülebilir bir hizmet yapısına ihtiyaç duyduğunu aktaran Nihat Kayhan Hedeflerinin yıl sonuna kadar 2 bin bağımsız bölüme hizmet vermek olduğunu belirtti.

YÜZDE 15 - 20 DEĞER KAZANCI SAĞLIYOR

Profesyonel bina yönetimine sahip projelerde profesyonel yönetim sistemimiz sorunları doğru analiz edilip, daha hızlı çözüme kavuşturduğunu ve yüzde 15 ila 20 seviyesinde değer artışları görüldüğüne dikkat çeken Nihat Kayhan, profesyonel bina yönetimi yerine, kendi yönetimlerini oluşturan ofis ve konutlarda ise hem yönetimsel hem de hukuki birçok sorunla karşılaşıldığını dile getirdi.

 

Konut ve ofis projelerinin 24 saat yaşayan bir organizma olduğunu ve mutlaka konuyla ilgili uzman bir ekip tarafından yönetilmesi gerektiğini dile getiren Kayhan, İzmir'de kiralama döngüsünün yapılan çalışmalara göre 3 ila 8 haftayı bulan ortalama bir sürede oluştuğu görülmekte, First Class Bina Yönetimleri olarak yönettiğimiz binalarda ise bu sürenin 2 haftaya kadar düştüğü ve yatırımcılarımız için hem zaman hem de gelir kazandırdığımız anlaşılmıştır. First Class tarafından yönetimini sürdürdüğümüz projelerde ki doluluk oranları ve hızının dikkat çektiğini belirten Geliştirme Yöneticisi Kayhan başarılarının sırrının First Class Trust Union şirketler grubunun eşgüdüm içerisinde çalışıp 360 derece ve bütünleşik bir hizmet sunabilme avantajından kaynaklandığını belirtiyor.

“Binaların kiralanması ve ikinci el satışlarının da tıpkı bina yönetimleri gibi işin kanuna uygun şekilde profesyonel bir ekip tarafından yapılması gerekiyor. Yönetmekte olduğumuz Site& Rezidans sakinlerimiz First Class Gayrimenkulün uzman Kiralama& Satış Danışmanlarından güven içerisinde aldıkları hizmetler sayesinde hem nitelikli kiracılara ulaşabiliyor hem de satış işlemlerinde yatırımlarına değer kazandırıyorlar.

PROFESYONEL EKİPLER

Profesyonel bina yönetiminde yetişmiş personel önemini de vurgulayan Hakan Kaygan, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Personellerimiz için şirket içi ve de uzman kişi ve kurumlar ile işbirliği gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile sürekli eğitim çalışmaları yapmaktayız. . Hem iş güvenliği, hem de yasal prosedürler ve iletişimde uzmanlaşmaları yönünde eğitimler veriyoruz. Bu sayede yaşanabilecek sıkıntılara acil müdahale edebilen ekiplerimizle en kısa sürede sorunları aşıyoruz''

Profesyonel bina yönetiminin ayrıca uygulanan projelerin marka değerinin sürdürülebilirliğini sağlamakta önemli bir rol oynadığının da altını çizen Hakan Kaygan, ''İzmir'de her geçen gün profesyonel bina yönetimine olan ilgi artıyor. Özellikle müteahhitler daha hızlı sonuç alabilmek adına bina yönetimini tercih ediyor. Teslimat sırasında müteahhitlerle yatırımcılar arasında bağ oluşturuyoruz. Hem yatırımcıların isteklerini müteahhitle, hem de müteahhidin taahhütlerini yatırımcılara aktararak sürecin doğru işlemesini sağlıyoruz. Aradaki güven bağını sağlıklı bir şekilde sürdürüyoruz'' bilgisini verdi.

Bu da müteahhitlerin elini hem rahatlatan hem de yatırımlarının kısa sürede geri dönüşünü sağlayan önemli bir gelişme'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.