Park Mavera Satış Rekoru Kırdı

Park Mavera Satış Rekoru Kırdı

Başakşehir Yeni Merkezde yükselen Park Mavera eylül ayında konut satış rekoru kırdı.

A+A-

Makro – Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir Yeni Merkez’de hayata geçirilen Park Mavera projesi satış rekoru kırdı. 2016 Eylül ayında da satış şampiyonu olan Park Mavera projesinde 120 adetlik satışa imza atılırken Emlak Konut Eylül ayı satışlarının yüzde 23’üne tek başına gerçekleştirdi.

9 aylık satışların yüzde 10,8’i

Eylül ayında gösterdiği performansla aylık bazda Emlak Konut’un toplam satış adedinin yüzde 23’üne tek başına imza atan Park Mavera, şirketin satış cirolarınınsa yüzde 18’inin üzerinde bir performans gösterdi. Park Mavera yıllık bazda 601 adetlik satışla ikinci olurken, birinci Ağaoğlu Maslak 1453’ünse 602 adet satışı bulunuyor. Park Mavera satış performansıyla, Emlak Konut’un 2016 yılı ilk 9 aylık satışlarının toplam yüzde 10,81’lik kısmına imza atmış bulunuyor.

“Başarının sırrı denge”

Park Mavera’nın başarısının sırrının lokasyon, fiyat ve ödeme koşulları arasında kurulan dengeye bağlayan Makro İnşaat Finans ve Satış Koordinatörü Muhammet Emrah Çağlayan, “ Park Mavera, Başakşehir Yeni Merkez’in tam ortasında yer alıyor. Bir tarafı 380 bin metrekarelik botanik ve şehir parkına, bir tarafı Başakşehir Kent Meydanı’na cepheli eşsiz bir parselde konumlanan Park Mavera, metrekaresi 4 bin 500 liradan başlayan fiyatları ve 120 aya kadar yüzde 0.70 vade oranlarıyla sağlanan ödeme kolaylığı sayesinde gerek yatırımcının, gerekse kullanıcının tercih ettiği bir proje oldu” şeklinde konuştu.

Hedef yıl sonu

Emlak Konut’un tüm markalı konut projeleri arasında 2016 yılında başka birinciliklere de imza attıklarının altını çizen Çağlayan, “Reklamsız yakaladığımız bu başarı bir tesadüf değil, tüm parametreler ve paydaşlar arasında kurulan hassas dengenin neticesidir” diyerek Park Mavera’da hedeflerinin yıl sonuna kadar zam yapmadan projenin satışını tamamlamak olduğunu belirtti.

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı olarak gösterilen Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, 3. Köprü ve TEM bağlantı yolları üzerinde yer alıyor. 380 bin metrekare rekreasyon alanına sahip şehir parkına komşu olan proje, yaz kış kullanılabilen kapalı yüzme havuzları, çift sosyal tesisi, fin hamamları, Türk hamamları, sauna, fitness ve kapalı otoparklarının yanı sıra akıllı ev alt yapısına sahip özellikleriyle de dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.