Papatya Mobilya MODEKO İzmir Mobilya Fuarına Katılacak

Papatya Mobilya MODEKO İzmir Mobilya Fuarına Katılacak

Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı Modeko’da tüketiciler ve sektör profesyonelleriyle buluşacak. 04-08 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar, 450 milyar dolarlık pazar payı bulunan mobilya sektörünün güçlü markalarını bir araya getirecek.

A+A-

Papatya Mobilya, Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı Modeko’da ulusal ve uluslararası profesyoneller ve ziyaretçilerle bir araya geliyor. Papatya Mobilya’nın 6. kez katılacağı fuar, pazar talep ve beklentilerini ölçmek açısından Türkiye’nin önde gelen platformlarından biri olarak kabul ediliyor. Papatya Mobilya, 200’ün üzerinde firmanın katılım göstereceği fuarda 154 m²’lik standında tasarımı, kaliteyi ve dünya standartlarını yansıttığı ürünlerini ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Papatya Mobilya, 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı Modeko’da tüm ürün gruplarının yanı sıra Opal ve X-Treme koleksiyonlarının yeni kumaş alternatifleriyle oluşturulan soft versiyonlarını ziyaretçilere sunacak. Kvadrat, Camira, Spradling ve Serge Ferrari gibi prestijli kumaş üreticileriyle partner olan marka, Türkiye’deki ürün geliştirme süreçlerini İtalyan tasarım ekibiyle eşzamanlı olarak yürütüyor.

İskandinav tarzdan minimal esintilere dayanıklı…

Papatya Mobilya’nın İzmir Mobilya Fuarı Modeko’da diğer ürün gruplarıyla birlikte sergileyeceği yeni ürünü Opal Wox Koltuk, markanın tasarıma odaklanan vizyonunu yansıtan nitelikleriyle hem profesyonel hem de kişisel yaşam alanlarındaki yerini alıyor. Özenle seçilmiş çoklu renk alternatifleri, minimal detayları ve özgün tasarımıyla Opal Wox Koltuk, Papatya Mobilya’nın en gözde ürünlerinden biri olarak hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabiliyor. Fuarda Papatya Mobilya tarafından sunulacak bir diğer ürün X-Treme Pro ise ergonomik tasarımı ile göze çarpıyor.  Polipropilen gövde ve metal ayağın mükemmel birleşiminden oluşan ürün, mat renkleri ile yaşam alanlarımıza doğallık katarken, birinci sınıf malzeme güvencesiyle sandalye arayışındaki herkesi müthiş bir deneyime davet ediyor. Papatya Mobilya’nın fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunacağı bir başka ürün ise Wave Şezlong. Wave Şezlong, polipropilen gövde ve alüminyum çerçevenin uyumunu sunarken, yeni nesil tasarım anlayışıyla yaz esintisini fuar alanına taşıyor. Nefes alabilen file yüzey ve vücudu saran geniş sırt bölümüyle konforlu ve keyifli dinlenme imkanı sunan Wave Şezlong, estetik görünümü ve dayanıklılığıyla farkını ortaya koyuyor.

Papatya Mobilya standı 04-08 Mart 2020 tarihleri arasında 31. Uluslararası Mobilya Fuarı Modeko’da Hall B –402’de ziyaret edilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.