Pandemide Banyo Mutfaklar Baştan Aşağı Yenilendi

Pandemide Banyo Mutfaklar Baştan Aşağı Yenilendi

Mutfak ve banyolarda armatürlerin sık kullanımına bağlı olarak bu ürünlerin değişimiyle başlayan süreç, banyo ve mutfaklara adeta çağ atlattı. Kullanım ömrü dolan banyo ve mutfaklar, baştan aşağı yenilendi.

A+A-

Pandemi döneminde yaşamın her alanının eve taşınmasına paralel olarak alışveriş ihtiyaçlarındaki değişim sürüyor. Neyzen Yapı Market’in dijitaldeki gücü olan nalburdayim.com, değişen alışveriş alışkanlıklarının nabzını tutmaya devam ediyor. Pandemiyle birlikte oluşan hijyen hassasiyetinin satışlara yön verdiğini kaydeden nalburdayim.com Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Bük, “Pandemi en çok banyo ve mutfaklara yaradı. Armatürlerin sık kullanımı ile bu ürünlerin değişimiyle başlayan süreç, tüm mutfak ve banyoyu etkisi altına aldı. Armatür ve duş başlıklarının değişimiyle başlayan değişim rüzgârı, banyo ve mutfaklara adeta çağ atlattı. Eskiyen banyo ve mutfak malzemeleri bu süreçte yenilendi. Bu dönemde su ve enerji tasarrufu sağlayan ürünler tercihte ilk sırada yer aldı. Tüketiciler kaliteli ürünü uygun fiyata bulabilecekleri yerli ürünlere yöneldi. Armatürlerin yanı sıra, klozet, fayans, lavabo, duşakabin, evye ve seramikler yok sattı. Duş sistemleri ve sauna ürünlerine yönelik talep oluştu” diye belirtti.

Dekorasyonda duvar kaplamalar ve doğal taşlar başrolde

Pandemi ile birlikte ev dekorasyonunda duvar kaplamaları ve doğal taş satışlarında da  artış yaşandığını belirten Ozan Bük, “Bu süreçte ev dekorasyonuna yönelik satışa sunduğumuz tavan kaplama ve doğal taş gibi ürünlere talep ciddi oranda arttı. Tavan kaplamaların ve doğal taşların yanı sıra, hobi beton ürünleri, boyalar ve kendin yap ürünlerinin satışında yüzde 100’lük bir artış yaşandığını söyleyebiliriz.’’

10 yıllık hedefe 1 yılda ulaştı

Pandemi etkisiyle satış rekorları kıran e- ticaret sektöründe 10 yılda hedefledikleri büyüme oranını 1 yılda elde ederek yüzde 100 büyüme elde ettiklerini belirten Ozan Bük, şunları kaydetti: “Bir yılda beklentimizin çok üstünde bir büyüme elde ettik. Neyzen Yapı Market aracılığıyla köklü bayilik geçmişine dayalı ilişkimiz sayesinde ürünlerimizi direkt üreticiden temin ediyoruz. Fabrikalar ile direkt herhangi bir aracıya gerek duymadan doğrudan iletişim halindeyiz. Bu da en kaliteli ürünleri piyasadaki fiyatların çok daha altında satışa sunmamızı sağlıyor. Tüketicinin kaliteli ürünleri uygun fiyata satın alma beklentisini karşıladığımız için piyasada avantajlı konumdayız. Platformumuza ekleyeceğimiz ürün grupları ve yeni yatırımlarımızla bu seneyi de yüzde 100 büyüme ile kapatmayı hedefliyoruz.”

Pandemi döneminde oluşan ihtiyaçların karşılanması yönünde çok hızlı aksiyonlar alarak büyüme eğrisine hız kazandırdıklarını belirten Ozan Bük, sözlerini şöyle sürdürdü:

Değişen alışveriş alışkanlıklarına anında cevap verebiliyoruz

“Neyzen Yapı Market’ten aldığımız saha analizleri ile platformumuza üye tüketicilerimizden elde ettiğimiz datalarla, tüketici beklentilerini çok iyi ölçebiliyoruz. Sadece ürün satan değil aynı zamanda tüketicilerimize teknik danışmanlık veren bir platformuz. Bugün Türkiye’nin dört bir yanından müşterilerimiz bizimle doğrudan iletişim kurarak satın aldıkları veya alacakları ürünler hakkında teknik destek alabiliyor. Bu da müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşıyor. Neyzen Yapı Market’ten gelen stoklu mağazacılık anlayışını nalburdayım.com e-ticaret platformumuzda profesyonel olarak sürdürüyoruz. Böylece tedarik süreçlerinde yaşanabilecek aksamaların önüne geçebiliyoruz. Pandemi sürecinde ürün teslimlerindeki aksamaların önüne geçebilmek için İstanbul’da kendi kargo ağımızı kurduk. Önümüzdeki dönemde de tüketicilerimizin beklentileri ölçüsünde gelişen alışveriş alışkanlıklarındaki değişime anında cevap vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılamak için 7/24 çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.