Özemeksan İnşaat'tan 180 Konutluk Yeni Proje Geliyor

Özemeksan İnşaat'tan 180 Konutluk Yeni Proje Geliyor

İkon Tower projesinin kule etabında yaz sonunda anahtar teslimlerine başlayacak olan Özemeksan İnşaat, Bornova’da 180 konut ve 2 ticari alandan oluşan yeni bir proje hayata geçirecek. Projenin İnşaatı yıl sonunda başlayacak.

A+A-

Özemeksan İnşaat tarafından Yeni Bornova bölgesinde hayata geçirilen İkon Tower projesinin yatay binalarında yaşam başladı. Kulede ise anahtar teslimler yaz sonu itibariyle başlayacak.

Projede satışlar yüzde 85 oranına ulaşırken yatırımcılar yaklaşık 2 yıllık sürede 70’lere varan kazanç elde etti.

FİYATLARI SABİT TUTARAK DÜŞÜK FAİZİ DESTEKLEDİK

Özemeksan İnşaat yönetim kurulu başkanı Binali Özbaykiz, “Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını 0,64 seviyesine indiesi ile beraber projemize olan talepte çok ciddi artışlar oldu. Satışlarımız da buna paralel olarak arttı. Biz konut fiyatlarımızda artış uygulamayarak süreci destekledik ve konut almak isteyenlere cazip imkanlar sunduk” dedi.

Faiz oranlarının sürekli olması gerektiğini ifade eden Özbaykiz, “Faiz indirimi hem konut alıcıları hem de inşaatçılar açısından çok güzel bir gelişme oldu. İnşaat sektörü Türkiye ekonomisinin mihenk taşıdır. Sektöre pozitif yansıyan bu tür desteklerin devamlı olması sektörün her zaman canlı kalmasını ve yatırımların artmasını sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

binali-ozbaykiz.jpg

27 YILDIR YATIRIMLARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ

Özemeksan’ın 27 yıllık tecrübesi ile yatırımlarına hız kesmeden devam ettiğini belirten Binali Özbaykiz, “Satışlarını tamamlamak üzere olduğumuz İkon Tower projemizin hemen ardından yeni projemizi yatırımcı ile buluşturacağız” dedi.

BORNOVA’YA 180 KONUTLUK YENİ PROJE

Yeni başlayacak proje ile ilgili de bilgi veren Özbaykiz, “ Bornova’da başlayacak olan projemiz 23 katlı tek bloktan oluşacak. Toplamda 180 konut ve 2 adet ticari alan yer alacak. Bu projemizde Türkiye’de bir ilke imza atıp 8 dönümlük ‘Organik Park Projesi’nin de yer alacağı doğa ve yeşilin bir arada olduğu bir proje gerçekleştireceğiz. Her projemizde olduğu gibi,  bu projede de huzurlu bir yaşam sunmayı amaç edindik. Projemize yılsonu başlamış olacağız. Bu yatırımda 1+1’den 5+1’e uzanan, İzmir Körfezi’nin eşsiz manzarasından vazgeçemeyen yatırımcılarımız için yapacağımız Loft ve Penthouse dairelerimiz, keyifli vakit geçirebileceğiniz sosyal alanlar, her mevsimde konfordan ödün vermeyecek açık ve kapalı yüzme havuzlarının yer aldığı keyifli bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.