Orkun Mia Bornova Projesi Geliyor! İzmir'in Renklerini Yansıtacak

Orkun Mia Bornova Projesi Geliyor! İzmir'in Renklerini Yansıtacak

Serkan Orkun İnşaat Bornova'da yeni bir projeye başlıyor. Point Bornova AVM'nin yanında bulunan arazide hayata geçirilecek 'Orkun Mia Bornova' projesi farklı bir konsept taşıyor.. Projedeki daireler, baktıkları cepheye göre İzmir'in sembolü haline gelmiş

A+A-

Orkun İnşaat tarafından inşaa edilen Orkun Mia Bornova projesi İzmir Bornova’da hayata geçiriliyor.

10 katlı tek bloktan meydana gelen “Orkun Mia Bornova” projesi 45 konut 6 dükkan olmak üzere toplamda 51 bağımsız birimden oluşuyor.  Dört farklı tipte 2+1 konut seçeneğinin yer aldığı projede daireler Alsancak, Foça, Urla ve Alaçatı isimlerini taşıyor.

Daire büyüklükleri 79,5 ile 147 metrekare arasında değişiyor. “Orkun Mia Bornova” projesi 10 katlı olarak yükselecek.

Orkun İnşaat “Orkun Mia Bornova” projesinde yüzde 10 peşin geri kalan ödeme ise banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Orkun Mia Bornova fiyatları şu şekilde;

Alaçatı Daireleri 256.000 TL’den başlıyor

Foça Daireleri, 371.000 TL

Alsancak Dairesi, 435.000 TL’den satışa sunuluyor.

İzmir'in yeni gelişim bölgesi olan 'Yeni Bornova' bölgesinde hayata geçirilen Orkun Mia Bornova projesinin Temmuz 2019 ‘da  teslim edilmesi planlanıyor. Orkun Mia  Bornova otogara, çevre yolu çıkışına, yeni yapılacak Halkapınar-Otogar metro güzergahına, Kamil Tunca Bulvarı’na yakın konumda bulunuyor. Sosyal yaşam alanı olarak  da Point Bornova alışveriş merkezine de  yürüme mesafesinde; Forum alışveriş merkezine, Ege Üniversitesi’ne, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne, Yaşar Üniversitesi’ne yakın mesafede yer alıyor.

İZMİR'İN RENKLERİNİ YANSITACAK

Serkan Orkun İnşaat yönetim kurulu başkanı Serkan Orkun, " Projemizi çok hızlıgelişen bir bölgede hayata geçiriyoruz. Yeni Bornova olarak adlandırılan bu bölge İzmir İstanbul ototyoluprojesi ve Halkapınar-Otogar metro projesi ile çok ciddi prim yapacak. Yatırımcılar için çok ideal bir konut proje sunuyoruz. İzmir hızlı gelişen, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyük kentlerden göç almaya başlayan bir şehir haline geldi. Türkiye genelindeki çok sayıda yatırımcı İzmir'e yönelmeye başladı.  Bizde bu yüzden projemizde İzmir temasını işleyelim dedik. Projedeki dairelere baktıkları semtlere göre isim verdik. Daireleri, verdiğimiz isme ve baktıkları cepheye uygun bir mimari ile tasarladık. 

Orkun Mia Bornova projesininin sosyal olanakları arasında;

Açık / Kapalı Otopark,

Spor Salonu,

Güvenlik,

Çocuk oyun alanı yer alıyor.

Orkun Mia Bornova projesinde dairelerde ebeveyn banyosu, elektrikli panjur sistemi bulunuyor. Profesyonel apartman yönetimi tarafından yönetilecek sitede  2 adet 10 kişilik asansör yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.