Önder Avcı İnşaat’tan Bornova’ya Yeni Proje: Gold Residence

Önder Avcı İnşaat’tan Bornova’ya Yeni Proje: Gold Residence

Önder Avcı İnşaat tarafından Bornova Altındağ’da hayata geçirilen Gold Residence projesinin inşaatı başladı. Lansman avantajıyla satışa çıkan projede konutların büyük bir kısmı kısa süre içerisinde satıldı.

A+A-

2007 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra babasıyla beraber müteahhitlik yapmaya başlayan Önder Avcı daha sonra kendi ismini taşıyan Önder Avcı İnşaat’ı kurarak Buca merkezli olmak üzere şehir merkezinde projeler üretmeye başladı.

İzmir’in metropol ilçelerinde projeler geliştiren Önder Avcı İnşaat son projesini Bornova Altındağ’da hayata geçiriyor.

İmar sorunundan dolayı uzun süre inşaatı ertelenen Altındağ projesinin imar sorununun çözülmesinin ardından inşaat çalışmaları da başladı.

onder-avci-insaat.jpg

Altındağ’da 1.100 metrekare alan üzerinde inşa edilen ve 5 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip Gold Residence projesi 37 konut ve 550 metrekare ticari alandan oluşuyor.

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projenin 12 ayda tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor.

Proje yeni satışa çıkmasına rağmen konutların büyük bir kısmı kısa süre içerisinde satıldı.

onder-avci.png

PROJE ALTINDAĞ’A DEĞER KATACAK

Altındağ’da yeni projelerin fazla olmadığını ve bölgenin gelişmeye açık olduğunu ifade eden Önder Avcı, “Altındağ konumu itibariyle İzmir’in en merkezi ve en cazip yerlerinden biri. Bu bölgede çok fazla yeni yapılaşma yok. Bölgenin dönüşmesinde ve gelişmesinde ön ayak olmak istiyoruz. Projemizin hem Altındağ bölgesine hem de İzmir’e değer katacağına inanıyorum” dedi.

YATIRIMCI TEKRAR KONUTA DÖNDÜ

Projenin inşaat aşamasından dolayı 0,64 konut kredisi kullanılmamasına rağmen yatırımcıların çok büyük ilgi gösterdiğini belirten Acı, “Projemizde henüz inşaat seviyesi düşük olduğu için müşterilerimiz 0,64 konut kredisi kullanamıyor. Konut kredisi faizlerindeki bu düşüş uzun süreli olursa müşterilerimiz ilerleyen dönemde kredi kullanabilir. Buna rağmen yatırımcılardan çok büyük bir talep var. Kriz zamanlarında döviz ve mevduata yönelen yatırımcı döviz ve mevduatın kar ettirmediğini görünce gayrimenkule döndü. Gayrimenkul kriz olmasına rağmen yine kazandırdı. Şu anda piyasada çok fazla yatırımlık konut yok. Bu bizim projemize olan ilginin daha da artmasına neden oldu. Elimizde sınırlı sayıda daire kaldı. Bu projemizde lansmandan konut alan yatırımcılarımızın 1 yılda yüzde 30-40 prim sağlayacağını öngörüyoruz. Hemen hemen tüm projelerimizde öngörülerimiz tutuyor” ifadelerini kullandı.  

gold-residence-bornova.jpg

BORNOVA, BUCA VE GAZİEMİR’DE PROJE GELİŞTİRECEK

Önder Avcı Bornova Altındağ, Buca Yaylacık ve Gaziemir’de yeni projeler hayata geçireceklerini belirtti. Avcı, proje detaylarının ilerleyen tarihlerde belli olacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.