ONAG Sasalı Villaları’nda Yaşam Başladı!

ONAG Sasalı Villaları’nda Yaşam Başladı!

ONAG Yapı tarafından Sasalı’da hayata geçirilen ve 22 müstakil villadan oluşan ONAG Sasalı Evleri projesinde anahtar teslimleri yapıldı ve yaşam başladı.

A+A-

Çiğli Sasalı’da 12 bin 450 metrekare arazi üzerinde inşa edilen ONAG Sasalı Villaları projesinin inşaatı tamamlandı. Çevre ve Peyzaj çalışmalarının da tamamlanması ile projede yaşam bu ay itibariyle başladı.

ÖZEL, ERGONOMİK, TEKNOLOJİK

300 metrekare büyüklüğe sahip, 5 oda, 1 salon ve 4 banyodan oluşan villalar özel olarak tasarlandı. İç ve dış mimari tasarımının aylarca sürdüğü projede yaşamı daha ergonomik ve konforlu hale getirmek için en ince detaylar bile düşünüldü. Lüks ve kaliteli malzemelerin kullanıldığı projede alan tasarrufu sağlayacak teknolojik ürünlere de çokça yer verildi. Büyük metrekareli villalardaki ısıtma ve soğutma zorluğu göz önünde bulundurularak yerden ısıtma ve tavan tipi klima sistemi ile ısıtma ve soğutma sorunu çözüm bulundu. Isı yalıtımı bulunan villaların hepsinde 5 adet klima ve şömine de bulunuyor.

DOĞAL YAŞAM PARKI VE KUŞ CENNETİNE KOMŞU

İzmir’in en güzel doğasına sahip bölgelerinden biri olan Sasalı’da Kuş Cenneti ve Doğal Yaşam Parkı’nın yanı başında konumlanan proje yatay mimari konseptinde inşa edildi.  Proje 1.800 dönümlük Sasalı Kent Ormanı’nda da birkaç dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Araçla 5 dakika mesafede yer alan İzmir Çevreyolu ile istediğiniz yere kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

EN ÇOK ÇOCUKLAR SEVECEK!

ONAG Sasalı Villaları, site güvenliği ve geniş peyzaj alanları ile çocuklar için eşsiz imkanlar sunuyor. 5.000 metrekareyi aşkın metrekarelik peyzaj alanı, yürüyüş ve bisiklet yolları, yüzme havuzu ile çocuklar güven içerisinde vakit geçirecek. Ayrıca her villaya özel 50 metrekarelik hobi bahçesinde yetiştirilen organik ürünlerle sağlıklı bir şekilde beslenebilecek. Proje alanına sadece 400 metre mesafede Özel Çakabey Koleji Koleji ve Sasalı İlkokulu sayesinde de eğitiminde geri kalmayacak.

SASALI’DA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Foça’dan sonra ikinci villa projelerini Sasalı’da hayata geçirdiklerini belirten ONAG Yapı yönetim kurulu başkanı Niyazi Gültekin yatay mimari konseptli projelere ağırlık vereceklerini açıkladı. Sasalı’da imar sorununun çözülmesi ile buradaki yatırımlarını sürdüreceklerini belirten Gültekin, “Sasalı villaları projemizi tamamlayıp anahtar teslimlerine başladık. Sasalı’da imar sorunundan dolayı 2008 yılından beri yapılan tek proje. ONAG Sasalı vilları dışında en yeni villa 10 yıllık. Bu yüzden bizim projemiz şu anda o lokasyondaki en değerli proje. Sasalı’ya ciddi bir talep var ancak imar planları geçtiğimiz aylarda tekrar iptal edildiği için yeni proje üretemiyoruz. İmar sorunu çözüldüğünde Sasalı’da yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.

PROJE KÜNYESİ

  • Konum: Çiğli – Sasalı
  • Arsa Alanı: 12.450 M²
  • Peyzaj Alanı: 9.140
  • Toplam Villa: 21
  • Metrekare Aralığı: 300 M²
  • Kat Sayısı: Zemin + 1
  • Konut Tipleri: 5+1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.