Nuhoğlu'ndan İzmir'e İkinci Proje

Nuhoğlu'ndan İzmir'e İkinci Proje

Nuhoğlu İnşaat Karabağlar'da hayata geçirdiği 1.533 konutluk projeden sonra ikinci projesini Çeşme'de hayata geçiriyor. Nuhoğlu Marinera Çeşme projesinde metrekare birim fiyatı 13 bin TL'den başlıyor.

A+A-

İstanbul'daki birçok inşaat firması yatırımlarını İzmir'e yöneltmeye başladı. İstanbul'daki binlerce konut üreten Nuhoğlu İnşaat da Karabağlar Uzundere'de hayata geçirdiği Yenitepe İzmir projesi ile kentteki ilk yatırımını hayata geçirdi. Nuhoğlu Karabağlar'dan sonra ikinci projesine Çeşme Ayasaranda Koyu'nda başladı. 74 konuttan oluşan Marinera Çeşme projesinde metrekare fiyatı 13 bin liradan başlıyor

 Projenin konut seçenekleri arasında 1+1,2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

 

Marinera Çeşme Projesinde yüzde 20 peşin geri kalan ödeme ise banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor. Projede şirket bünyesinde sunulan diğer bir ödeme seçeneği ise yüzde 30 peşin geri kalan konut bedeli    ise 40 ay taksitle ödenebiliyor.

 

Haziran 2019’da teslim edilmesi planlanan Marinera Çeşme projesi Ayasaranda koyunda yer alıyor. Proje Çeşme Marina, Ilıca, Alaçatı ve Ayayorgi koyuna yakın mesafede yer alıyor.

 

Marinera Çeşme projesi deniz manzarasına hakim konumuyla dikkat çekiyor. Projenin sosyal olanakları arasında güvenlik, otopark, plaj , iskele, yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.