Nirvana Suits 24 Haziranda Lansmana Çıkıyor

Nirvana Suits 24 Haziranda Lansmana Çıkıyor

Erdemark İnşaat, Katal İnşaat, Gülsel İnşaat ve Alattin Cengiz ortaklığıyla Menemen Ulukent'te hayata geçirilen Nirvana Suits projesi 24 haziranda lansmana çıkacak. Proje 3 blok ve 105 konuttan oluşuyor.

A+A-

Nirvana Suits projesinin ortaklarından Zeki Yüksel, Ağustos ayında başladıkları projenin kaba inşaatını tamamladıklarını belirterek, teknik, mekanik, tesisat ve sıva işlerinin hızla devam ettiğini söyledi.

TESLİMLER MAYIS 2022'DE

Yüksel, “Egekent metro durağına, çevre yoluna çok yakın, Karşıyaka 15 dakika mesafede bulunan proje aile konseptine sahip. 1+1 bulunmayan projemizde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak. 7 bin 500 metrekare arsada yamaç üzerine kurulu ve ferah bir atmosfere sahip. Her dairenin kapalı bir otoparkı var. Projede yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları da yer alıyor. Evlerde 1. sınıf kaliteli malzeme kullanıyoruz. Bir diğer önemli konu ise zemin kaya olduğu için depreme dayanıklı ve sağlam bir bölgede yer alıyor ve deprem yönetmeliklerine de uygun şekilde inşa edildi. Toplam 50 milyon liralık bir yatırım maliyetine sahip Nirvana Suits'te anahtar teslim tarihini Mayıs 2022 olarak planlıyoruz” diye konuştu.

24 HAZİRANDA SATIŞA ÇIKACAK

Yaşanan pandemi ve kent merkezinin sıkışıklığından bunalanların şehrin kuzey taraflarını tercih ettiğini söyleyen Zeki Yüksel, inşaat yatırımlarının da bu bölgede yoğunlaşacağını dile getirdi.

Yeni projelerle birlikte bölgenin değerinin de arttığını kaydeden Yüksel, sözlerine şöyle devam etti: “Şehrin kuzey aksına doğru bir hareket söz konusu. İnsanlar kent merkezinden bu bölgeye doğru yöneliyor. Bunda yeni yapılan otoyollar, hastane ve eğitim kurumlarının da bölgede yoğunlaşmasının da etkisi var. Nirvana Suits'de inşaat seviyesinde % 60'ı geçtik. 24 Haziran'da lansmana çıkacağız. Projeyi temelden satmayı düşünmedik. Güven vermesi açından kendi öz sermayemizi kullandık. Alıcılara da maketten değil de, görerek beğenebilecekleri bir imkan sunuyoruz. Daha çok Karşıyaka, Menemen ve Çiğli bölgesinden talepler alıyoruz. Yatırımcılar, anlaşmalı bankalar aracılığıyla konut kredisi alabilecek; farklı ödeme seçenekleri de sunulacak. Şehrin kuzey bölgesine talep artışı sürüyor. Bölgede yeni inşaat projelerine de devam edeceğiz”

GEÇEN YILIN MALİYETLERİYLE SATIŞA ÇIKACAK

Demir ve çimento gibi malzemelerin fiyatlarının son 1 yılda % 100'ün üzerinde arttığını ve bu durumun da inşaat maliyetlerine yansıdığını belirten Zeki Yüksel, projenin kaba inşaatını tamamladıkları için konut almak isteyenlere geçen yılın maliyetleriyle ve avantajlı fiyatlarla ödeme imkanı sunacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.