Nilüfer Ataşehir’de Yaşam Başladı

Nilüfer Ataşehir’de Yaşam Başladı

ONAG Yapı ve Hüseyin Divrik Ortaklığıyla Çiğli Ataşehir’de hayata geçirilen Nilüfer Evleri projesinde yaşam başladı.

A+A-

6 bin 792 metrekare alan üzerine inşa edilen Nilüfer Ataşehir projesi 2 parselde 6 bloktan oluşuyor. Toplam 88 konuttan meydana gelen Nilüfer Ataşehir’in inşaatı taahhüt edilen zamanda bitirilerek anahtar teslimleri yapıldı. Projeden ev alan çok sayıda kişi sitede yaşamaya başladı.

AİLE KONSEPTİ

7/24 güvenliği, her daireye özel kapalı otoparkı, peyzaj alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, sinema salonu ve daha birçok sosyal ayrıcalığı bir arada sunan Nilüfer Ataşehir projesi, aile yaşamına uygun butik bir site konseptinde hayata geçirildi. Projede 183 ile 197 metrekare arasında geniş ve ferah dairelere yer verildi. En lüks segmentte tasarlanan daireler ergonomik ve şık detaylar içeriyor.

nilufer-atasehir-001.jpg

SOSYAL HAYATIN MERKEZİNDE

Mavibahçe, Hilltown, Egepark ve Çiğli Kipa AVM’ye çok yakın bir konumda bulunan Nilüfer Ataşehir şehrin en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Ataşehir’de konumlanıyor.  Mavişehir Çevreyolu girişine 1 dakika mesafede yer alan proje İzmir’in her tarafına kolayca ulaşım imkanı tanıyor. Toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde olan Nilüfer Ataşehir; Çiğli İZBAN istasyonuna ise 900, Tramvay durağında 500 metre, otobüs durağına 100 metre mesafede yer alıyor.

nilufer-atasehir-projesi.jpg

KRİZE RAĞMEN YATIRIMCISINA KAZANDIRDI

28 yıldır İzmir’e değer katan projeler ürettiklerini belirten ONAG Yapı yönetim kurulu başkanı Niyazi Gültekin, “Bugüne kadar inşa ettiğimiz tüm projelerimiz prim yaptı. İnşaat sektöründe yaşanan krize rağmen Nilüfer Ataşehir projemizden lansman fiyatıyla ev alanlar kazanç sağladı. Yatırımcılarımız bize güvendiği için ‘acaba inşaatı bitirebilir mi’ gibi bir şüpheye düşmediler. Biz de önceki bütün projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de taahhüt ettiğimiz zamanda anahtar teslimlerimizi gerçekleştirerek güvenlerini boşa çıkarmadık. Projemizde hemen teslim dairelerimizin satışı devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.