NilSe Elektrik  2. Şubesini Çeşme'de Açtı

NilSe Elektrik 2. Şubesini Çeşme'de Açtı

Deneyimli kadrosu ile mühendislik, proje, taahhüt hizmetlerinde bir çok projeye imza atan, tüm elektrik sistemlerinde profesyonel çözüm sunan NilSe® Elektrik, Çeşme şubesini hizmete açtı.

A+A-
Merkezi Gaziemir'de bulunan NilSe® Elektrik, GDZ Elektrik Çeşme Müdürlüğü karşısında bulunan ve yenilenen Sezen İş Merkezi'nde yeni şubesini hizmete açtı. NilSe® Elektrik, 4 yıldır faaliyet gösterdiği ve birçok prestijli projelere imza attığı Çeşme'de, tüm elektrik sistemlerinde profesyonel çözüm sunmaya devam etmek ve müşterilerine daha yakın olmak için Çeşme şubesini hizmete açtı. 
 
NilSe® Elektrik Çeşme şubesinin açılış kurdelesini kızı Nilüfer ve eşi Kader Eryılmaz ile birlikte kesen Elektrik Mühendisi Hüseyin Eryılmaz, Çeşme'de 4 yıldır yaptıkları işler hakkında bilgi vererek, "Büyük oranda Trafo Orta Gerilim işleri, otel işleri, trafo bakım, onarım, işletme sorumluluğu işleri yapıyoruz. İş yaptığımız yerler arasında Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi gibi kamu kurumları ve birçok özel kuruluşlar var. Bu özel kuruluşlar arasında beş yıldızlı turistik oteller, beach clup ve özellikle Alaçatı'da, isim yapmış, prestijli, restoran bar gibi işletmeler var" dedi. 

nilse-elektrik.jpg

 

"İzmir ve Çeşme'de saygınlığımız arttı"
 
Piyasada, hızlı iş yapan bir firma olarak tanındıklarını belirten Eryılmaz, "İş disiplinine çok önem veriyoruz. Kendi içimizde iş takip listelerimiz var. Kim hangi işleri yapıyor, nereleri takip ediyor, iş hangi aşamada, bütün iş takibini bu listelerden kontrol ediyoruz. Bir gün önceden ekiplerimiz iş yapılan yere giderek, kontrolleri yapıyor. Bu sıkı kontroller sayesinde yaptığımız işler tamamen yönetmeliklere uygun oluyor ve işlerimizde eksik bulunmuyor. İş disiplinimiz olduğu için yaptığımız işlerde aksaklık olmuyor ve hızlı iş yapılıyor. Bu hız ve iş disiplini nedeniyle, iş yaptığımız İzmir ve Çeşme'de saygınlığımız arttı. Ama piyasanın getirdiği bazı olumsuzluklar da var. Aynı işi yapanları rakip olarak düşünmüyoruz da, bizi daha ileriye taşıyacak, bizi kamçılayacak meslektaşlarımız olarak görüyoruz. Meslektaşlarımızın eksikleri olsa da, biz kendimizi çok ileride görmüyoruz. Ama piyasada, meslektaşlarımızın eksiklikleri onları bronz, bizim iş disiplinimiz ve hızımız ise bizi altın gibi gösteriyor" diye anlattı.

nilse-elektrik-sahibi.jpg

 
"Müşterilerimizin haklarını savunmak bize başarıyı getirdi"
 
İş disiplini yanında müşteri haklarına da önem verdiklerinin altını çizen Eryılmaz, "İşimizde başarılı olmamızın nedenlerinden birisi disiplin, bir diğeri aldığımız paranın hakkını verebilmek, üçüncü olarak da karşı taraftaki kişinin haklarını koruyabilmek. Her ne kadar hukukçu olmasak da, her müşterimizin belli hakları var. Devletin ve İç Tesisat Yönetmeliği'nin tanıdığı bazı haklar var. Bunları da savunmak zorundayız. Çünkü bu sektörü ve yönetmelikleri bilmiyorlar. Biz de onların haklarını sonuna kadar savunmanın gerektiği bilincindeyiz. Bu düşünce de bize başarıyı getirdi" diye açıkladı. 
 
"Çok iyi bir kadroya sahibiz"
 
Çok eski bir firma olmadıklarını, firmanın 5-6 yıllık geçmişi olduğunu belirten Eryılmaz, "Ama çok iyi bir kadroya sahibiz. Sizi daha iyi anlayan, düşüncelerinize değer katan, işinize sahip çıkan, genç, dinamik, tecrübeli ve güçlü bir kadroya sahibiz. Bizi en iyi anlatan en güçlü sloganımız; 'Birlikte, daha güçlü yarınlara.' Tek başımıza hiçbir şey yapamayız. Bir elektrik mühendisi tek başına hiçbir şey yapamaz. Bir elektrik ustası tek başına hiçbir şey yapamaz. Her beraber, bir aile gibiyiz. Birbirimizin haklarını koruduğumuzda, müşteri zamanında ödemesini yaptığında, çalışan ve mühendis de işini kaliteli ve zamanında teslim ettiğinde ortaya çok harika bir şey çıkıyor" diye vurguladı. 
 
"Yalnızca Türkiye’de değil, dünya çapında bir ekol olmayı amaçlıyoruz"
 

Elektrik Mühendisi Hüseyin Eryılmaz, "Sosyal ve toplumsal açıdan katma değer üreten ve bu yolda hazırlıklarını eksiksiz yapan, güçlü, istikrarlı, kendini daima yenileyen, ileriyi hedefleyen bir firma olarak, insanlara yaptığı yatırımlarla akıllı, öğrenen, dinamik, ilkeli, güvenilir, saygılı, çözüm üreten bir ekibe sahip, yalnızca Türkiye’de değil, dünya çapında bir ekol olmayı amaçlıyoruz. Bütün personelimiz, gelişmeleri takip etmeye ve yaymaya özen gösterir" diyerek hedefleri hakkında bilgi verdi. 

"Özel çözümlerimiz ile sektörde fark yaratıyoruz"

Endüstriyel Tesisler, Arıtma Tesisleri, Depo, Okul, Hastane, Otel, AVM, Konut Sitesi vb… Binaların A’dan Z’ye tüm elektrik sistem ihtiyaçları için anahtar teslim profesyonel çözümler ürettiklerini açıklayan Eryılmaz, "Hem Orta Gerilim Enerji Nakil Hatları ve Trafo Merkezleri, Hem de Alçak Gerilim Elektrik Dağıtım Sistemleri'nin tasarımında, 'Maksimum Güvenlik, Minimum Enerji Tüketimi' kriterlerini sağlayan, ihtiyaca uygun, optimal çözümler üretiyoruz. Trafo binalarının dizaynı, modüler kapalı hücrelerle küçük boyutlarda trafo tesisleri, dahili ve harici tip modüler hücre sistemleri projelendirme ve tesis çalışmalarını yürütmekteyiz. Tüm fabrika ve diğer sanayi tesislerinin trafo, busbar veya kablo tavalı dağıtım sistemleri, AG-OG panoları, kompanzasyon , şehir şebekeleri kurulumunu yapmaktayız. Veri İletim (Data) Sistemleri, Güvenlik Kamera Sistemleri, Yangın Algılama ve İhbar Sistemleri, Kartlı Geçiş Kontrol Sistemleri, Telefon Santralleri, Seslendirme Sistemleri ve Bina Yönetim Sistemleri gibi Zayıf Akım Sistemleri uygulamalarında ve sistemlerin birbirleriyle entegrasyonu konusundaki özel çözümlerimiz ile sektörde fark yaratıyoruz" diye açıkladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.