Narlıdere Demokrasi Meydanı Projesi 1 Mayısta İhale Edilecek

Narlıdere Demokrasi Meydanı Projesi 1 Mayısta İhale Edilecek

Narlıdere Demokrasi meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin ihale tarihi belli oldu. Projenin yapım ihalesi 1 mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek.

A+A-

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Narlıdere Demokrasi Meydanı sondaj çalışmaları tamamlandı be zemin etüdü raporu çıktı. Projede sıra ihaleye geldi. Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur meclis toplantısında ihalenin 1 mayıs 2017 tarihinde yapılacağını açıkladı

ANKARA’DA DÖNÜŞÜM ZİRVESİ

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur ve kurmayları Narlıdere’de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri değerlendirmek üzere Ankara’ya gidiyor.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile bir dizi görüşme gerçekleştirecek olan başkan Batur, 9 martta Ankara’da olacaklarını 10 martta da vatandaşlar ve meclis üyeleriyle bilgi paylaşacağını söyledi.

YUKARIKÖY’DE 24 HANEYLE MUTABAKATA VARILDI

Narlıdere Yukarıköy mahallesinde bulunan tarihi evlerle ilgili restorasyon çalışmaları başlıyor. Proje alanında yer alan 24 hane ile mutabakata varıldı. Hak sahiplerinin Narlıdere’de olmadığı haneler ile de yakın tarihte mutabakata varılarak ihaleye çıkılacak.

YAŞAR KEMAL VADİSİNDE TESİSLER NİSANDA HİZMETE BAŞLIYOR

Geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat vadisi içerisinde yer alan düğün salonu, kafe, restoran gibi tesisler nisan ayının başında faaliyete başlayacak. Sosyal tesislerde kullanılacak malzemeler satın alındı. Bir aylık süre içerisinde bu malzemelerin montajı gerçekleşecek ve tesisler hizmete hazır hale getirilecek

63 HANEDE UZLAŞMA YOK: BELEDİYEDEN ŞEHR!

uzun zamandır çözüm arayışı içinde olduğu 2 İnönü Mahallesi, 63 konut ile ilgili Narlıdere Belediyesi ve İzmir Defterdarlığı anlaşmaya varamadı. Belediye ve Defterdarlık’tan temsilcinin yer aldığı komisyonun belirlediği 448 lira 48 kuruşun üzerine defterdarlık kıymet takdir komisyonu 50 Tl daha koyarak 500 liraya çıkardı. Rakamın yüksek çıktığını savunan belediyenin 2 komisyon üyesi  sözleşmeye şehr koyacak. İmzalanan evraklar tapuya gönderilecek ve satış işlemleri başlayacak. 1 yıldan 5 yıla kadar vadeyle ödeme imkanı sunulacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.