MÜSİAD İzmir’den Yurtdışında İnşaat Yatırımı ve  Konut Satışı Desteği

MÜSİAD İzmir’den Yurtdışında İnşaat Yatırımı ve Konut Satışı Desteği

MÜSİAD İzmir, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin elinde bulunan konut stoklarının yabancılara satışı ve yurt dışında inşaat yatırımları için çalışma başlattı.

A+A-

MÜSİAD İzmir İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Toplantısı, Menemen’deki Ramsa Home Garden’da gerçekleşti. Ramsa İnşaat ve Mobilya’nın yönetim kurulu başkanı Ramazan Doğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntılara karşı çözüm önerileri konuşuldu. İnşaat sektöründe iç piyasada yaşanan sıkıntılardan dolayı yurtdışı pazarına açılma kararı gündeme geldi.

musiad-izmir-insaat.jpg

KRİZİN NEDENLERİYLE DEĞİL ÇÖZÜMLERİYLE İLGİLENİYORUZ

İnşaat sektörünün ekonomik krizden çok ciddi etkilendiğini belirten MÜSİAD İzmir İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu başkanı Ahmet Türkyılmaz, “Dünya genelinde bir ekonomik kriz var. Biz de bu krizden olumsuz etkilendik. Biz krizin nedenlerini  tartışmak yerine, bu krizden çıkmak için çözüm yolları üretiyoruz. Yurtiçi pazarı daraldığı için yurtdışında konut satışlarını artırmak için MÜSİAD İzmir olarak bir çalışma başlattık. MÜSİAD çok geniş bir kuruluş, büyük bir portföyü var. Biz bireysel çabalarımızla ancak 2-3 ülkede pazarlama faaliyetleri yapabiliriz. MÜSİAD temsilcilikleri aracılığıyla 94 ülkeye ulaşabiliriz” dedi.

92 ÜLKEDE YATIRIM FIRSATI

MÜSİAD 92 ülkede 222 temsilciliği bulunuyor. Yurtiçinde inşaat sektöründeki daralmadan dolayı müteahhitlere yurtdışında yatırım fırsatları sunuyor. MÜSİAD’ın 92 ile kurduğu iş ilişkileri sayesinde müteahhitler yurtdışı pazarlarına açılabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.