Modda Port İzmir’in En Güvenli Binalarından Biri Olacak

Modda Port İzmir’in En Güvenli Binalarından Biri Olacak

Yüksek Yapıların teknik olarak en güvenli yapılar olduğunu belirten Onur Öktem, Alsancak’ta hayata geçirilen Modda Port projesinin zemin güçlendirme çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

A+A-

Modda, İzmir’in çeşitli lokasyonlarında projeler üretmeye devam ediyor. Modda markasıyla satışa çıkan son proje Modda Port Alsancak’ta konumlanıyor. 3.194 metrekarelik arsa üzerinde 22 katlı tek blok olarak yükselen Modda Port 77 konuttan oluşuyor.

Modda Port projesinin detaylarını projeyi hayata geçiren şirketin yönetim kurulu başkanı Onur Öktem’e sorduk.

Projeyle ilgili bilgiler veren Öktem, özellikle İzmir depreminin ardından daha da önem kazanan zemin güçlendirme çalışmaları ve inşaat kalitesi ile ilgili teknik detayları anlattı.

HER MODDA’NIN BİR RENGİ, HER RENGİN BİR MİMARİSİ VAR

  • Modda Markası ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Yenilikçi mimari anlayışı ve yüksek inşaat kalitesi harmanıyla oluşturulan MODDA markası, üretilecek yeni projelerdeki lokasyonlarda MODDA farkı ve ayrıcalıklarının oluşması için kurgulandı.

Modda markası en son yapı teknolojilerini takip ederek modern, yenilikçi, konforlu ve yüksek kaliteli bir yaşam sunmaktadır. Bu amaçla her MODDA’nın bir rengi var ve her rengin de kendine özgü bir mimarisi….

modda-port.jpg

DENİZ MANZARALI GENİŞ DAİRELER

  • Modda Port Projesi nasıl bir projedir?

Butik bir proje olan Modda Port, A (+) Plus kategorisinde kurgulanmış tek bloktan oluşan bir residence projesidir. Tasarımını Ege Denizi’nin masmavi renginin huzurundan alarak, minimalist, her detayı incelikle tasarlanmış deniz ile iç içe bir projedir. Tamamı konut olan ve katta 3 ile 4 dairenin olduğu, geniş ve ferah iç tasarımları ile büyük hacimli dairelere yer verilmiştir.

İSTEDİĞİMİZ KONSEPTİ YANSITTI

  • Modda markası ile İzmir’de birçok yerde projeleriniz yer alıyor. Modda Port Projesinin diğer projelerden farkı nedir?

Projelerimizi tasarlarken, Bölgesel ve Pazar ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde bir çalışma yürütüyoruz. Modda Port oluşurken rengini Ege Denizinden aldı demiştik. İç ve dış mimariyi tasarlarken büyük hacimli dairelere yer vererek sakin ve huzurlu bir yaşamı ön plana çıkartmak istedik. Katta az dairenin olduğu ve tamamı mesken olan çok özel bir proje çıktı ortaya ve açıkçası tam istediğimiz konsepti yansıttı.

modda-port-satilik.jpg

PROJE DETAYLARI

- Projenin arsa alanı ne kadardır? Blok, kat ve daire sayısı nedir?

3.194 m² arsa alanına sahip olan proje 22 kattan oluşmakta ve toplamda 77 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır.

- Modda Port Projesindeki daire seçeneklerinden de bahsedelim biraz

Brüt 115 m2 ile 207 m² arasında değişen 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer almaktadır. Her dairenin denizi görecek şekilde konumlandırıldığı projede, geniş balkonlara yer verilmiştir. Daire planları hazırlanırken, kullanım ve yerleşim detayları titizlikle incelenmiştir.

M² seçeneklerimiz;

2+1 brüt: 115.04 m²  net:75.55 m²

3+1 A brüt: 183.99 m²  net: 132.23 m²

3+1 B brüt: 206.06 m² net: 147.88 m²

  • Modda Port Projesi Nerededir?

İzmir Körfezi’nin tam ortasında, Konak ilçesi sınırlarında, Alsancak Limanının hemen arkasında yer almaktadır. Ulaşımın en kolay noktasında bulunan Modda Port Projesine, 150 metre mesafede İZMİR toplu taşımasının (metro,izban,tramvay,otobüs) en önemli aktarma istasyonu konumundaki HALKAPINAR İSTASYONU bulunuyor.

‘Yeni Alsancak’ olarak adlandırılan bölge ‘Kentsel Dönüşüm’ün en gözde semtlerinden biri olarak İzmir’in tam ortasında yer alıyor.

modda-port-zemin-guclendirme.jpg

70 METRE YERİN ÜSTÜNDE, 70 METRE YERİN ALTINDA

  • Modda Port Projesi İnşaat Tekniği Hakkında bilgi verebilir misiniz?

Biraz teknik bilgileri içerse de ‘Yüksek Yapılar’ aslında en güvenilir binalar arasında yerini alır. 6 aydır zemin altında yoğun bir çalışma sürdürmekteyiz. Konuyu biraz daha teknik anlamda açıklamaya çalışacağım. İleri inşaat tekniği ile 50 metre yerin altında zemini sıkılaştırarak inşa edilen proje kullanılan teknik bazında sayılı projeler arasındadır. Yüksekliği yaklaşık 70 metreyi bulan projenin nerdeyse bir o kadar da yerin altına inerek baret temel üzerine, aplike radye temel sistemi ile inşa edilmiştir. 80x280 cm boyutlarında temelin alt seviyesinden itibaren, 30, 35, 40 ve 50 mt derinliğinde toplamda 53 Adet Dikdörtgen kesitli C30 hazır betonlu baret temel yapılmıştır. Bu temellerin yoğunlaştığı kısım yüksek katlı yapının bulunduğu taşıyıcı sistemin altlarındadır.  Binanın temel sistemi 240 cm yüksekliğinde radye plaktır.

Konuyla ilgili detaylı bilgi ve dokümanları ‘Satış ve Tanıtım Ofisi’mizden rahatlıkla alabilirsiniz.

MODDAPORT Projemiz; İTÜ ve DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTE si olmak üzere, iki ayrı kurumun öğretim görevlileri ile birlikte, ileri hesap yöntemlerine göre analiz edilmiştir.

SATIŞLAR MEMNUN ETTİ

  • Ön talep aşamasında bugüne kadar nasıl bir süreç yaşadınız? Satış oranlarından memnun musunuz?

Talepler oldukça fazla oldu. Kapanmayacak bir deniz manzarasına sahip olması tabi ki oldukça etkili oldu. Bunun yanında az daire sayısı ve büyük hacimli dairelerin olması en önemli tercih sebepleri arasındadır. Tabi ki kullanılan inşaat tekniği ile de güvenle tercih edilen projeler arasında olmasını sağladı. Gelen talepler ve satışlardan memnunuz.

modda-port-fiyat.jpg

TESLİMLER 2022 SONUNDA

  • Projenin sosyal alanları ve teslim tarihi hakkında bilgi alabilir miyiz?

Kapalı otopark, kapalı bahçe, tenis kortu, çok amaçlı spor alanı, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, SPA ve çeşitli residence hizmetleri yer almaktadır.

Proje 2022 sonunda teslim edilecektir.

FİYAT LİSTESİ

  • Konut fiyatları ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

2+1    --1.300.000—1.700.000TL aralığında

3+1 A—1.900.000—2.700.000TL aralığında

3+1 B—2.900.000—3.200.000TL aralığındadır.

% 25 peşin, kalan bakiye şirket bünyesinde vade farksız 24 aya bölünmektedir.

Satış ofisiniz nerededir? Bilgi için size nasıl ulaşabiliriz?

Alsancak’ta satış ofisimiz yer almaktadır. Plevne Bulvarı No:19/B Lozan meydanına 200 metre mesafededir. Ayrıca 0 (530) 738 76 78 nolu hattan bizlere ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir ya da Whats App üzerinden yazabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum