Mint Çağlayan’da Dairelerin Yarısı 20 Günde Satıldı

Mint Çağlayan’da Dairelerin Yarısı 20 Günde Satıldı

Geçtiğimiz günlerde Mint Çağlayan projesinin lansmanını yapan Mint, projenin yarısını 20 günde sattı.

A+A-

İstanbul’un merkezi noktalarında kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek amacıyla kurulan Mint, 20 gün önce satışa çıktığı Mint Çağlayan projesinde dairelerin yüzde 50’sini sattı. Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, Mint Çağlayan’da her gün 1 milyon liralık daire satışı gerçekleştirdiklerini belirterek “Satışa başladığımız günden itibaren çok yoğun bir talep alıyoruz. Lansman öncesi satış yapmadan, sadece lansmandan bu yana 20 günlük süre zarfında projemizin yarısını sattık ve 20 milyon liralık bir ciro elde ettik” dedi.

YENİ PROJELER YOLDA

Mint Çağlayan’daki satış başarısının yenilenebilir enerjiyle, optimum metrekareli, aidatı düşük, İstanbul’un tam merkezinde ve kira garantili konutlara ola ihtiyacı bir kez daha ortaya koyduğunu kaydeden Altıoğlu, “Mint markasıyla sektöre yeni bir kategori ve yeni bir soluk getirmenin karşılığını oturumcu ve özellikle de yatırımcı kitleden fazlasıyla görüyoruz. Bu yüzden çok kısa bir sürede Mint Çağlayan’ın satışlarını tamamlayıp önümüzdeki aylarda yeni projelerimize başlayacağız” diye konuştu.

YÜZDE 15 İNDİRİM VAR

Büyüklükleri 35 metrekare ile 111 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Mint Çağlayan’da metrekare fiyatları 6 bin 750 TL’den başlıyor. Lansmana özel 1 aylık süre boyunca peşin alımlarda yüzde 15’lik indirim avantajı sağlanan daireler için yüzde 5 peşinat ödeyen herkese garantör bankalar aracılığıyla uzun vadeli, minimum ödemeli seçenekler sunuluyor.

İletişim bilgileri

212 288 00 00
www.mint.ist

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.