Meydan Ardıçlı Projesinin Teslimleri Eylülde Başlıyor

Meydan Ardıçlı Projesinin Teslimleri Eylülde Başlıyor

Özyurtlar ve Bahaş ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin ilk teslimleri eylül ayında başlıyor. Projede satış oranı yüzde 70'e ulaştı.

A+A-

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding’in gayrimenkul ve inşaat sektöründeki güçlerini birleştirerek, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa ettikleri 'Meydan Ardıçlı' projesinin ilk etabı tamamlanıyor. Bin 681 daireyi içeren konut blokları, 125 ticari ünite, otel, kamuya açık alışveriş ve eğlence imkanı sunan cadde ve sokaklarıyla 285 dairelik ilk etabı, tapularıyla birlikte eylül ayında teslim edilecek. Ayrıca, projenin 282 daireden oluşan 2’inci etabı yıl sonunda, kalan kısmı ise 2020 yılı sonunda teslim edilecek. 

"Yeni yaşam dalgası"

Teslim aşamasına geçmeden yüzde 70’inin satışının tamamlandığı proje, bilinen daire büyüklüklerinden farklı seçenekleri ve dünyanın en büyük metropollerinden esinlenilerek inşa edilen meydanı ile İstanbul için “Yeni Yaşam Dalgası” olarak tanımlanıyor. 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile kamuya açık alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan proje, her türlü detayın yer aldığı donanımıyla sektöre üst düzey bir boyut kazandırıyor.

545 milyon TL’lik bir yatırımla gerçekleştirilen projenin yüzde 70’inin,  teslim aşamasına gelmeden satıldığını, ticari birimlerinin ise ulusal ve uluslar arası markalarlardan ciddi bir talep gördüğünü vurgulayan Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi Eş Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin şunları söyledi: “İstanbul’a “Yeni Yaşam Dalgası” yaratma fikrinden yola çıkarak geliştirdiğimiz projemizin inşaat süreci, artan maliyetlerimize ve iç piyasada hissedilen durgunluğa rağmen,planladığımızdan çok daha hızlı gelişti. Şu aşamada, planladığımızdan yüzde 40 daha önde gidiyoruz. Bu durum, konutlarımızın teslim sürecini hızlandırdı. İlk etabımızın teslimlerini eylül ayında tamamlayıp, 2’nci etabımızı da yılsonuna kadar teslim edeceğiz. 2020 yılı sonunda kalan kısımları teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Projenin, 67 bin metrekare arsa üzerinde 27 blokta, bin 681 konut ve 125 adet ticari üniteden oluştuğunu hatırlatan Tamer Özyurt, projeye ilişkin şu bilgileri paylaştı:
 “Projemizde alışılagelen metrekare seçenekleri sunmak yerine daha geniş ve kullanışlı daireler sunmayı hedefledik. Bu nedenle 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunarken, 3+1 ve 4+1 dairelere yer vermedik.  Onun yerine fazladan altı metrekarelik odalardan oluşan daire seçenekleri ekledik. Böylece amaçladığımız kullanışlı ve ferah daireleri yatırımcılarımızla buluşturduk. Yatırımcılarımız Esenyurt’un en hızlı değerlenen bölgesinde sadece kazançlı değil, tüm donanımıyla hayat standartlarını  yükselten, yaşamlarına konfor kazandıran bir projeye sahip olacaklar” 

Farklı hedef kitlelere hitap ediyor

Meydan Ardıçlı, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişirken, konutların metrekare büyüklükleri ise 41 ile 228 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ticari alanların büyüklükleri ise 35 ile bin 122 metrekare arasında değişiyor. 27 bloktan oluşan projede; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap ediyor. 

Nostaljik mimari tasarımı, modern mimariyle birleşti

Esenyurt’ta 2 ve 7 kat arasında değişen bloklardan oluşan, yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak inşa edilen Meydan Ardıçlı, geçmişin nostaljik cumbalı mimari tasarımını, bugünün modern mimarisiyle harmanlıyor.  Paris’ten Roma’ya New York’tan İstanbul’a kadar dünyanın en büyük metropollerinin meydanlarından esinlenerek hayata geçirilen Meydan Ardıçlı, konumu ve donanımından aldığı güçle bölgenin sosyal hayatına üst düzey bir boyut getiriyor. Kamuya açık alışveriş ve yeme- içme mekânlarından oluşan cadde ve sokaklarıyla İstanbul’un yıldızı parlayan bölgelerinden Esenyurt’un çekim merkezi olarak konumlanan proje, zengin sosyal dokusuyla, İstanbul’a dünyanın en büyük metropolleriyle yarışan nitelikte görkemli bir meydan kazandırıyor. 

Konforlu bir yaşam alanı olarak her ayrıntının düşünüldüğü projede 12 bin metrekareden oluşan yeşil alan ve yer altı otoparkları yer alıyor. Yanı başında yer alan metro istasyonuyla, civardaki üniversite, hastane ve okullara yakınlığı ile de ulaşım avantajı sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.