Mevaport Projelerinde Yüzde 15 İndirim

Mevaport Projelerinde Yüzde 15 İndirim

Mevaport İnşaat tüm projelerinde geçerli olmak üzere Ramazan'a özel kampanya başlattı. Mevaport projelerinde ayrıca yüzde 15 peşinat ve 0.98 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor.

A+A-

Sektörde 30 yılını geride bırakan Mevaport İnşaat son 4 yılda 300 milyon liralık konut ve ofis projeleri hayata geçirdi. Ağırlıklı olarak Çamdibi, Yeşilova, Altındağ bölgelerinde projeler üreten şirket satışı devam eden 6 projesinde yüzde 15 indirim kampanyası başlattı. 

Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, “Yaptığımız tüm projelerde, inşaat bitmeden satışların bitmesi, yatırımcıların bize olan güvenini gösteriyor” dedi. İzmir’de nitelikli konut ihtiyacının çok yoğun olduğunu belirten Hazırbulan, ulusal ve uluslararsı projelerle kentin büyük bir değişim yaşadığını ifade etti. Hazırbulan, “Mevaport olarak biz satışlarda İzmir halkına öncelik tanıyoruz. Yüzde 15 indirimle onları konut sahibi yapıyoruz” diye açıklama yaptı. 

TAKASLI SATIŞ

Takas kampanyası da sunan Mevaport’ta, araba ya da eski evini peşinat olarak veren alıcılar, istedikleri daireyi en avantajlı fiyata alabiliyor. Bu süreçte kira desteği de verilen alıcılara ayrıca 0,98 faiz oranı ve 120 ay vadeyle kredi imkanı da sunuluyor. 

3 YENİ PROJE GELİYOR

Mevaport'un Trio Sky, Trio Life, Altındağ Prestij 1, Çamdibi Life, Q Life ve Meva Plaza projelerinde satışlar devam ediyor.

Öte yandan Mevaport 3 yeni projeye hazırlanıyor. Tiro 276 ön talep toplamaya başlarken Kartal Kule ve Meva Sanat projesinin planlama aşamasında olduğu öğrenildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.