MESA Orman Çubuklu En İyi Konut Ödülünü Aldı

MESA Orman Çubuklu En İyi Konut Ödülünü Aldı

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut (Devam Eden) Ödülünü Aldı.Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödüle layık görüldü.

A+A-

EY Türkiye’nin stratejik ortaklığı, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın katkılarıyla Hürriyet Gazetesi’nin öncülüğünde bu yıl altıncısı düzenlenen Sign of the City Awards kapsamında, 5 ana kategoride Türkiye’nin en iyilerini belirlemek için tamamlanmış ya da yapım aşamasındaki farklı projelere ait başvurular değerlendirildi. Sektörün seçkin isimlerinden oluşan yarışma jürisi Türkiye’nin en iyi projelerini belirledi. Sign Of The City Awards’da MESA, Mesa Orman projesinin aldığı ‘En İyi Konut’ (devam eden) kategorisindeki ödülü ile dikkat çekti.

MESA Orman: “En İyi Konut” (devam eden)

İstanbul’un en temiz havalarından birine sahip Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da yükselen MESA Orman, hemen yanı başındaki doğal göl ve orman ile doğanın tüm tonlarını kucaklıyor. Az katlı bloklarda sadece 219 daire ile butik ve özgün bir yaşam sunan MESA Orman, yeşil ile kurduğu bağ sayesinde metropol yaşamından uzak saklı bir dünya vaat ediyor. “En İyi konut (Devam eden) ” ödülüne layık görülen Mesa Orman projesi için ödülü MESA adına Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer AK ve Mesa Mesken Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan aldı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.