Mesa Mesken Çubuklu Fiyat Listesi

Mesa Mesken Çubuklu Fiyat Listesi

Mesa Mesken Çubuklu projesinin lansmanı yapıldı. Mesa Orman Çubuklu fiyatları 1milyon 314 bin TL ile 4 Milyon 416 bin TL'den başlıyor. Projede 2+1'den 6+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

A+A-

Mesa Mesken, Beykoz Çubuklu’daki yeni projesi Mesa Orman Çubuklu projesini satışa çıkardı. 30 bin metrekare alana sahip olan projenin 10 bin metrekare taban alanı bulunuyor. Toplam 219 adet konuttan oluşan Mesa Orman Çubuklu projesinde 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Mesa Orman Çubuklu fiyatları 1 milyon 314 bin TL’den başlıyor 4 milyon 416 bin TL’ye kadar yükseliyor. Mayıs 2020’de konut teslimleri yapılması planlanan projede ormanın içinde huzurlu bir yaşam vaat ediliyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, Çubuklu-İstinye feribot iskelesine 5 dakika, Levent ve Maslak’a ise 15 dakika uzaklıkta konumlanan proje 3.Havalimanı’na da kolay ulaşım imkanı sunuluyor.

190 MİLYONLUK YATIRIM
Lansman öncesi projenin yüzde 30’unu sattıklarını belirten Mesa Mesken Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu, projenin yatırım maliyetinin 190 milyon TL olduğunu ve 615 milyon TL satış hedeflediklerini bildirdi. Projeyi hasılat paylaşımı modeli ile hayata geçireceklerini belirten Mert Boysanoğlu, Mesa Orman Çubuklu projesinin yanında 30 dönümlük bir arsayı da projeye dahil edeceklerini ve burada da aynı konseptte yeni bir proje yapacaklarını söyledi.

50’YE BİR KALA…
50.yıla 1 kala 100 bin konutu devirdik diyen Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, halihazırdaki projeler ve yeni başlayacağımız projelerle birlikte iddialı ilerlemeye devam edeceğiz dedi.

MALTEPE VE BODRUM  ’DA YENİ PROJE 
İstanbul Maltepe’deki Gökada  ve Bodrum’da projelerinin lansmanını yakın zamanda yapacaklarını belirten Erhan Boysanoğlu sektöre ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.

KDV’Sİ BU KADAR KARIŞIK BAŞKA ÜLKE BİLMİYORUM
Türkiye’de KDV düzenlemesinin çok karışık olduğuna dikkat çeken Boysanoğlu, “KDV’si bu kadar karışık olan dünyada başka bir ülke bilmiyorum. Değere, metrekareye ve kentsel dönüşüm projesi olup olmadığına göre KDV oranı belirleniyor. Yurtdışında sabit tek bir KDV uygulaması var. Bu da yüzde 8. Türkiye’de de tek bir KDV oranı uygulanırsa bu sektöre nefes aldırır” dedi. 

TAPU HARCINDAKİ İNDİRİM KALICI OLMALI
Tapu harçlarında kısa vadeli indirim sektöre faydası kadar zararı da olduğuna dikkat çeken Erhan Boysanoğlu, “Tapu harçlarında indirim yapıldı. Bir yıllık bir indirim yapıldığı için kısa süreli bir hareket kazandırıyor sonrasındaki durgunluk ise daha uzun sürüyor. Satışlarda hızlı bir düşüşe neden oluyor. Bundan dolayı tapu harcı indirimleri belli bir süreliğine yapılmamalı kalıcı olmalı” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.