MESA Bodrum Demirbükü Fiyatları 3 Milyon 750 Bin TL'den Başlıyor

MESA Bodrum Demirbükü Fiyatları 3 Milyon 750 Bin TL'den Başlıyor

MESA Bodrum Demirbükü projesinde yer alan rezidans ve villaların yüzde 35'i satıldı. Fiyatların 3 milyon 750 bin TL'den başladığı projede firma bünyesinde 36 ay sıfır vade farkı imkanı sunuluyor.

A+A-

MESA Bodrum Demirbükü MESA tarafından yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ile sonucu tasarlandı. tasarım sürecinde MESA, 7 mimarlık ofisinin katıldığı bir yarışma düzenledi. Yarışma sonunda projeyi, “doğaya karışan mimari” yaklaşımıyla geliştirdikleri yazılım ile yurtiçinde ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atmış Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık Ofisi kazandı.

Yazılım sayesinde zeytin ve çam ağaçlarının konumu belirlendi ve coğrafyanın doğal yapısına uygun mimari özellikler taşıyan bir projeye hayat verildi. 

mesa-bodrum-demirbuku-fiyat.png

MESA Bodrum Demirbükü’nde hayatın başlaması ile birlikte yeşil alan sulamasının deniz suyunu tatlı suya çevirerek yapılması planlanıyor.

Ahşap ve taş kullanımının yoğun olduğu MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesinde kullanılan geçirgen yüzeylerle güneş ışığından maksimum fayda sağlanması hedeflendi. Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu proje, 200.00 m2’lik bir arazide 67.000 m2 satılabilir alan kullanılarak tasarlandı. Projede yeşile ayrılan alan ise 130.000 m2 büyüklüğünde.

FİYATLAR 3 MİLYON 750 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Bodrum’un en özel koylarından birinde yer alan proje 3.750.000 TL'den başlayan fiyatlarla 36 aya kadar şirket bünyesinde vade farksız ödeme imkanı sunuyor. 1 örnek villa ve 3 farklı örnek rezidans dairesinin tamamlandığı, ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu projede havadan, karadan ve denizden ulaşım imkanı sunuluyor.

Oldukça yoğun talebin olduğu, %35’e yakın satış gerçekleşen MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesinin inşasına 2018 Ocak ayında başlandı. Teslimatlar ise 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek. 

Torba’ya 3 dk , Göltürkbükü’ne 8 dk, Bodrum Merkez’e 10 dk , ve Yalıkavak’a 15 dk mesafede yer alan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ Milas-Bodrum Havaalanına ise sadece 35 dakika uzaklıkta ve Bodrum’un en büyük marinaları olan Yalıkavak Marina 13 deniz mili, D-Marin Turgutreis 19 deniz mili, Milta Bodrum Marina 30 deniz mili uzaklıkta  bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.