Meram Uluırmak Evleri Başvuru

Meram Uluırmak Evleri Başvuru

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Meram Uluırmak Evleri başvuruları başladı. Meram Uluırmak projesinde 1.646 daire ve 5 bin metrekare ticari alan yer alıyor.

A+A-

Vatandaşların güvenle ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek adına hareket ettiklerini ifade eden Meram belediye başkanı Fatma Toru, bu çerçevede Uluırmak Evleri ile birlikte yaklaşık 3 bin konutu Meram’a kazandırdıklarını söyledi.

Uluırmak Evleri projesinin tamamının 166,5 metrekare ve 3+1 olarak projelendirildiğinin bilgisini veren Başkan Toru, “Projemizde bin 650 araçlık kapalı otopark ve 320 araçlık açık otopark bulunuyor. 91 bine yakın bir arsa alanının 5 bin metrekaresi ticari alan. 32 bin metrekaresi ise yeşil alan olarak projelendirildi” diye konuştu.

19 kasımda başlayan başvurular 30 Kasım tarihine kadar belediyeden yapılabilecek. Başvuruların daire sayısından fazla olması durumunda hak sahipleri kura ile belirlenecek.

Uluırmak Evleri fiyatları

Başkan Toru, Uluırmak Evleri fiyatları hakkında da bilgi verdi. Toru, “Ödemeler ise, peşinat 35 bin TL, aylık taksitler 2 bin 800 TL olarak belirlendi. Orta gelir grubunun krediye ihtiyaç duymadan rahatlıkla ev sahibi olabileceği, modern mimarinin gereğinin yerine getirildiği, geleneksel yapımızda düşünülerek yapılan bu projeye herkesi davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.