Menderes Devlet Hastanesi İnşaatı Durdu

Menderes Devlet Hastanesi İnşaatı Durdu

Sağlık Bakanlığı tarafından Menderes’te yapımına başlanan hastane inşaatı durduruldu. Yüklenici firmanın başka işleri nedeniyle şartname maddelerine dayanarak üç ay süreyle işi bıraktığı belirtildi.

A+A-

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun 2014 seçim beyannamesinde yer alan prestij projelerden birisi devlet hastanesi inşaatı durdu.

Yapımı, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen 75 yataklı devlet hastanesi projesinde temel atılırken binanın inşaatında da gözle görülür bir yükselme olmuştu. İhaleyi bakanlıktan alan yüklenici firma Keleşoğlu İnşaat tüm çalışmaları durdurdu. 

Firmanın, sessiz sedasız bir şekilde işleri bırakıp gitmesi bakanlığı harekete geçirdi. Belediye, kaymakamlık ve bakanlık yetkilileri arasında yapılan görüşme sonrasında ihaleyi alan firmanın ihale sözleşmesine dayanarak işleri bıraktığı öğrenildi. Şartnameye konulan maddeye göre şirketin üç ay süreyle işleri durdurduğu,  başka bir yerde devam eden projesi için işçileri ve ekipmanları alıp gittiği ve süre dolduktan sonra geri geleceği öğrenildi. Bakanlığın yaptığı ihaleyi alıp inşaatı sürdüren şirket Haziran ayı itibariyle yeniden çalışmalara başlamış olacak. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum