Mehmet Kemal Kurtoğlu Vefat Etti!

Mehmet Kemal Kurtoğlu Vefat Etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti.

A+A-

Cenazesi dün Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Sarkurt İnşaat, yayınladığı taziye ilanında arzu edenlerin TEV ve LÖSEV'e bağışta bulunmasını rica etti. 

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?
1973 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü'nde mezun olan Mehmet Kemal Kurtoğlu, 1978 ile 1983 yılları arasında sırası ile; AEA İnşaat Müh. Ltd. Şti.’nde “Afyon Bolvadin Alkaloid Fabrikası Sosyal Tesisleri”; Alarko Alsim San. Tesisleri A.Ş.’de “Silifke Taşucu Seka Akdeniz Kağıt Fabrikası”; Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de “İzmir Aliağa Petkim Tesisleri” ve son olarak da Alarko - Tüm Tesisat ve İnşaat A.Ş. firmasında “Ulus Naciye Sultan Sitesi” inşaatlarında “şantiye şefliği” görevlerinde bulundu.

Ulus Naciye Sultan Sitesi Şantiyesindeki görevinin tamamlanmasının ardından, 1983 senesinde, Alarko firmasının kurucusu Merhum Üzeyir Garih tarafından kendisine, yine aynı sitenin “Açık Yetişkin ve Çocuk Havuzu”, “Sosyal Tesisleri”, “Peyzaj Alanları ve Sert Zeminleri” ile muhtelif diğer alanlarının taahhüt işleri verilen Mehmet Kemal Kurtoğlu, 1983 yılında Alkurt İnşaat'ı kurarak meslek hayatına adım attı. 1991 yılında diğer ortaklarının katılmasıyla bugünün Sarkurt İnşaat, “Havuz”, “SPA” ve “Nitelikli Yapı inşaatı” konularında faaliyet göstermeye devam ediyor.

Mehmet Kemal Kurtoğlu, 1983 ile 1991 yılları arasında, Türkiye genelinde, ülkemizin önde gelen iş adamı, aile ve kuruluşlarına ait projelerde; “Açık ve Kapalı Yüzme Havuzları”, “Süs Havuzları”, “Şok Havuzları ve Şok Duşları”, “Hidromasaj Havuzları”, “Saunalar”, “Sosyal tesisler”, “Otoparklar”, “Peyzaj alanları”, “Yalı Rıhtımları”, “II. Derece tarihi eser konutların restorasyon inşaatları” ve diğer nitelikli yapıların inşaat işlerini gerçekleştirdi. 

Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Kemal Kurtoğlu, hayatını kaybetti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.