Mavişehir'de 48 Milyon TL'ye İcradan Satılık 17 Dönümlük Arsa

Mavişehir'de 48 Milyon TL'ye İcradan Satılık 17 Dönümlük Arsa

İzmir’in gözde semtlerinden Mavişehir’de 17 dönümlük okul arazisi icradan satışa çıkarıldı. 48 Milyon lira değer biçilen arazinin ihalesi 28 kasım saat 14:30'da Karşıyaka Adliyesi 1. sulh ceza mahkemesi duruşma salonunda gerçekleşecek.

A+A-

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki gözde semti Mavişehir’de okul imarlı altın değerindeki arsa icradan satılık!

İzmir’in son dönemde gerçekleşen dev konut yatırımlarıyla dikkat çeken bölgesi Mavişehir’deki arazi Karşıyaka Adliyesi 1.Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından satışa çıkarıldı.

Üzerinde her hangi bir yapı bulunmayan boş arazi, konut fiyatlarının kısa sürede katlanarak arttığı Mavişehir bölgesinde çevre yoluna bakan tarafta, Bostanlı Carrefoursa alışveriş merkezinin karşısında yer alıyor.

48 MİLYON TL

Toplamda 17 bin 846 metrekarelik arazinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ”Temel Eğitim ve Lise" alanı olarak imarı bulunuyor. Arazi için 48 milyon 184 bin TL bedel istendi.

Karşıyaka Adliyesi 1.Sulh Hukuk Mahkemesi duruşma salonunda, açık arttırma usulüyle gerçekleşecek ihalenin birinci satış günü için 28 Kasım saat 14.30; ikinci satış için 28 Kasım saat14.30 tarihleri belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.