Marinera Çeşme Güncel Fiyat Listesi!

Marinera Çeşme Güncel Fiyat Listesi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Çeşme Ayasaranda’da hayata geçirilen 74 konutluk Marinera Çeşme projesinde daire fiyatları 2 milyon 250 bin TL’den başlıyor. Peşin ödemede yüzde 7 indirim veya 12 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor.

A+A-

13 bin metrekare arsa üzerinde 7 blok olarak yükselen Marinera Çeşme projesi 74 konuttan meydana geliyor.  Dilekçi mimarlık tarafından tasarlanan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 1+1 daireler net 60-77 metrekare 2+1 daireler net 85-95 metrekare, 3+1 daireler ise net 110-145 metrekare olarak tasarlandı.

İnşaat çalışmalarında sona yaklaşılan projede anahtar teslimleri Aralık 2021’de başlayacak. Peyzaj çalışmalarının tamamlanması ile 2022 Şubat sonunda yaşam başlamış olacak.

MARİNERA ÇEŞME FİYAT LİSTESİ

Nuhoğlu Marinera Çeşme projesindeki dairelerin yüzde 80’i satıldı. Projedeki dairelerin fiyatları şu şekilde;

1+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 250 bin TL’den

2+1 dairelerin fiyatları 4 milyon 50 bin TL’den

3+1 dairelerin fiyatları ise 4 milyon 750 bin TL’den başlıyor.

Projedeki dairelerin fiyatları deniz görüş açısına göre belirlendi.

Peşin ödemede yüzde 7 indirim sağlanan projede ayrıca yüzde 40 peşinat 12 ay sıfır faizli ödeme seçeneği sunuluyor.

KENDİ PLAJI OLACAK

Projenin sosyal olanakları arasında 2 adet açık havuz, 1 adet kapalı havuz, çocuk oyun alanı, 2 adet restoran, Fitness, SPA, buhar odası, kat bahçeleri, kapalı otopark ve geniş peyzaj alanları yer alacak.

Marinera Çeşme projesinin Ayasaranda Koyu’nda kendi özel bir plajı da olacak. Site sakinlerinin kullanabileceği bu plajın kafesi, iskelesi, şezlongları ve güneşlenme locaları olacak.

TERASLAR DAİRELERDEN BÜYÜK

Projedeki konutların çok büyük bir kısmı deniz manzarasına sahip. Dairelerin tamamı birbirinden farklı olarak tasarlandı. Tüm dairelerde terasların büyüklüğü dairenin içinden daha büyük.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.