Luxury Line Mobilya İhracatını Yüzde 40 Artırdı

Luxury Line Mobilya İhracatını Yüzde 40 Artırdı

Türkiye’nin Mobilya kenti MASKO’da faaliyet gösteren Luxury Line markası, pandemi döneminde yurt dışı satışlarını yüzde 40 arttırdı. Firma, sipariş aldığı ülke sayısını 2021 sonuna kadar 100’e çıkarmayı hedefliyor.

A+A-

Fiziksel mağazacılığın yanı sıra İngilizce, Fransızca, Rusça ve Arapça yayınlanan online mağazası ve sosyal medya hesapları aracılığıyla pandemi sürecinde dünyanın her yerinden sipariş alan Luxury Line mobilya şimdiye kadar dört kıtadan 80’in üzerinde ülkeyle ticaret gerçekleştirdi.  Tabandan tavana tüm mobilya ve dekorasyon ihtiyaçlarına özgün, kaliteli, şık ve estetik çözümler sunan Luxury Line markasının koleksiyonunda; klasik tarzın ağırlıkta olduğu yatak odası modelleri, sarayların ihtişamını evlere taşıyan yemek odası takımları ve oturma grupları ile geçmişin estetik değerlerini bugünün modern yaşamıyla harmanlayan köşe takımları yer alıyor.  Firma, ana mobilya gruplarının yanı sıra bahçe ve balkonlara özel birbirinden şık dış mekan mobilyası takımlarıyla da dikkat çekiyor.

 

Ev mobilyasının yanı sıra uzman mimari ekibiyle hastane, otel, rezidans, ofis gibi mekanlar için kurumsal çözümler de sunan Luxury Line Mobilya, güçlü altyapısı sayesinde dünyanın her noktasına hizmet verebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.