Kredi Desteğinin Ardından Yatırımcılar Yeniden Gayrimenkule Döndü

Kredi Desteğinin Ardından Yatırımcılar Yeniden Gayrimenkule Döndü

Gözde Grubu yönetim kurulu başkanı Kenan Kalı konut kredisi faizlerinin düşmesi ile beraber beklemede olan alıcıların harekete geçtiğini ve yeniden gayrimenkule döndüğünü söyledi.

A+A-

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı; Gözde Kuşadası Hastanesi, Gözde İzmir Hastanesi ve Alsancak'ta yapımında son aşamaya geldikleri Özel Sağlık Hastanesi ile yollarına emin adımlarla devam ettiklerini belirtti.

Yenişehir'deki Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binasının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Kalı, “Alsancak'taki Özel Sağlık Hastanesi'ni ise tibbi cihazların kurulumu ve diğer detayların tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki ay hizmete açacağız. En kısa zamanda bu.yatırımlarımızı devreye alarak İzmirlilerle buluşturmak istiyoruz. Hastanelerimiz açıldığında toplam 400 yatağı daha İzmir'e kazandırmış olacağız. Gözde Sağlık Grubu olarak mevcut hastanelerimiz ve yeni yatırımlarımızla sağlık sektöründeki gücümüzü artıracağız” diye konuştu. 

YAŞAMI KOLAYLAŞTIRIYOR 

Yapı grubundaki markaları MyWay ve MyVia ile herkesin yaşamını kolaylaştıracak ve mutlu hissettirecek konutlar üretmeyi hedeflediklerine vurgu yapan Kalı, şunları kaydetti:

“Günümüzde ev denince artık herkesin farklı bir beklentisi var. Yalnız yaşayan bir insan veya çocuklu ailelerin beklentisi ve sosyal yaşama ilişkin talepleri farklı oluyor. Emekli bir karı kocanın ise farklı istekleri oluyor. Burada evin oda sayısından tutun da sosyal donatılara ve projenin AVM, okul, hastane, çevre yolu gibi noktalara mesafesi gibi farklı özellikleri de tercih sebebi oluyor."

YENİ KONUT PROJELERİ

Herkesin beklentilerine uyacak farklı konseptler tasarladıklarını belirten Kalı, "Benzer ihtiyaçları ve talepleri olanları aynı projelerde toplamaya çalıştık. Böylelikle yaşam standartlarını da yükseltmiş olduk. Yapımını sürdürdüğümüz Çiğli MyWay Wins Blue, Alsancak MyWay Deluxe ve önümüzdeki günlerde başlayacağımız MyWay Country Gaziemir ile kente yeni yaşam alanları kazandıracağız. COVID-19 salgınının etkisinin azaldığı bu dönemle birlikte, insanların bir süredir ertelediği yatırımları da tekrar devreye girecek. Açıklanan kredi desteğinin ardından yatırımların tekrar gayrimenkule yöneldiğini görüyoruz" açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.