Konutta Yeni Bir İndirim Kampanyası Geliyor

Konutta Yeni Bir İndirim Kampanyası Geliyor

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren 3 STK, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli ile bir araya geldi. Görüşme sonrasında yeni bir indirim kampanyasının başlatılacağı müjdesi verildi.

A+A-

Gayrimenkul sektörüne yön veren üç STK'larından Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, İstanbul İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nin (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas, ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım dün Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Hakan Gedikli ile bir araya geldi. Bu buluşmada sonbaharda yeni bir satış kampanyasının planı yapıldı. Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek güç birliği kampanyası faiz ve kur baskısına rağmen tüketiciler için birçok avantajı barındıracak.

Eylül planlanıyor

Sektör temsilcileri indirim kampanyasındaki başarılarını vergi ve harç avantajlarının sona ereceği 31 Ekim’den önce tekrarlamak için kolları sıvadı. Üç başkan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın desteğini de aldı.

Cazip seçenekler

Toplantıda  vatandaşlara ulaşabilir rakam ve farklı seçeneklerle konut satışını nasıl yapabilecekleri konusu değerlendirildi. Sektör temsilcileri, eylül ve ekim aylarını kapsayacak 60 günlük bir kampanya modeli üzerinde duruyor

Fiyatlar artmadan son fırsat

Sektör temsilcileri döviz kurunda yaşanan yükselişle birlikte artan maliyetlerin birçok projeyi etkilediğini söyledi. Temsilciler, “Bu dönem konut alanlar kazançlı çıkacak. Ev sahibi olmak isteyenler planlanan eylül-ekim fırsatlarını değerlendirmelidir. Çünkü yeni başlayacak projelerde bu fiyatlarla satış yapmak mümkün olmayacak. Kampanyanın vergi ve harç avantajı bitmeden yapılacak olması önemli” mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.