KİPTAŞ'tan Silivri'ye yeni Etap Müjdesi

KİPTAŞ'tan Silivri'ye yeni Etap Müjdesi

KİPTAŞ Silviri 3. etap projesine 6 kat talep geldiğini söyleyen KİPTAŞ genel müdürü İsmet Yıldırım Silivri'ye yeni etabın yapılacağını müjdeledi.

A+A-

KİPTAŞ Silivri konut projesinde 1508 adet konut için kura çekilişini yaparken, kesin olmayan sonuçları belli oldu. Geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen kura çekimi ile vatandaş ucuz ev sahibi olma hakkını kazandı. Ev sahibi olamayanlar için ise müjdeli bir haber geldi.  Diğer taraftan Silivri'de etaplar genişleyecek. Yeni etap müjdesini veren Genel Müdür İsmet Yıldırım, hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

İBB İştiraki KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Silivri konutları için düzenlenen kura çekilişine katılarak vatandaşa müjde verdi. Ev sahibi olmak için çabalayan İstanbullu için şimdiye kadar 80 bin üzerinde konut üreten Kiptaş'ın misyonunu sürdürdüğünü ifade eden Yıldırım, “Silivri Konutları projemiz için 6 kat talep geldi. Bugün kurada ismi çıkmayan vatandaşlarımız üzülmesin. Silivri Konutları’nın 2. etabı için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ramazan Bayramı’na kadar 2. etabımızın detaylarını paylaşacağız. Bu dönemde 10 bin konut hedefimiz vardı, son projelerimizle birlikte bu hedefimizi yakaladık. Önümüzdeki dönem için şimdiden yeni hedefler koymaya başladık. Kurada ismi açıklanan ailelere konutları şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

KİPTAŞ Silivri konut projesinde satışa sunulan 1508 adet ev için yoğun taleple karşılaşmış, kura çekilişi ile hak sahipleri 28 Nisan 2018 tarihinde Noter huzurunda belirlenmişti. Kura sonuçları kesinleştiğinde hak sahibi olan vatandaşların isimleri ise KİPTAŞ tarafından açıklanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.