KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

A+A-

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ yeni projeleri için kolları sıvadı. "Güçlü Türkiye için biz de varız" sloganıyla satışı devam eden projelerinde yeni bir kampanyaya başlayan KİPTAŞ, kampanya detaylarını bugün düzenlediği toplantıyla duyurdu. Vaditepe Bahçeşehir ve Venezia projelerinde yer alan son 650 konut için kampanya düzenleyen KİPTAŞ; 60 ay vade farksız taksit, 120 ay 0,5 vade oranıyla taksit, 240 ay 0,79 vade oranıyla taksit ve peşinde yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor

İnşaat sektörünün Türkiye'nin sacayaklarından biri olduğunu söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım Çatalca'da hayata geçirdikleri 2 bin 200 konutu 10 günde sattıklarını dile getirdi. KİPTAŞ'ın sosyal konutlara hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Yıldırım Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut projesi hayata geçireceklerini ve bu konutları avantajlı fiyatlarla satışa sunacaklarını belirtti. Projelerle ilgili detaylar önümüzdeki dönem netleşecek.

Süleymaniye Kentsel Yenileme Projesi son aşamada

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklama yapan İsmet Yıldırım, Süleymaniye Kentsel Yenileme Projesi'ndeki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi. Yıldırım yaptığı açıklamada; "İstanbul'un yeni konutlardan ziyade dönüşüm konutlarına ihtiyacı var, biz bir iki ay içerisinde İstanbul'un en büyük dönüşüm projesini hayata geçireceğiz. Bin 100 dönüm alanın dönüşeceği Süleymaniye Kentsel Yenileme Projesi İstanbul'un en önemli projesi olacak. Projede eski Osmanlı-Türk Mahalleleri, butik otel ve dükkanlar da yer alacak." dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum