Kiler GYO Refererans Başakşehir Projesinin Ruhsatını Aldı

Kiler GYO Refererans Başakşehir Projesinin Ruhsatını Aldı

Kiler GYO “Referans” markalı projeler halkasına bir yenisini daha ekliyor. Şirket Refarans Başakşehir projesine ruhsat aldığını duyurdu…

A+A-

Kiler GYO, “Referans” markalı projelerine bir yenisini daha ekliyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İkitelli Mahallesi’nde yükselecek olan Referans Başakşehir projesi toplam 150 adet bağımsız birimden oluşuyor.

Kiler GYO Referans Başakşehir projesi Başakşehir İkitelli Mahallesi 1284 ada 2 parselde konumlanıyor. 3 bloktan oluşan Başakşehir yeni konut projesi Referans Başakşehir projesinde 87 adet konut ve 63 adet ticari ünite olmak üzere toplam 150 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

Şirket Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada Referans Başakşehir projesi için ruhsat aldıklarını belirtti.

Kiler GYO tarafından konuyla ilgili KAP’a yapılan açıklama şöyle; 
“İstanbul İli,  Başakşehir  İlçesi, İkitelli Mahallesinde yer alan 1284 Ada, 2 Parsel arsa üzerinde yapılacak olan "Referans Başakşehir " projemize ait 3 blok üzerinde 87 konut ve 63 ticari üniteden oluşan toplam 150 adet bağımsız bölümün Yapı Ruhsatları 30.06.2017 tarihinde alınmıştır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.