Kepez’de Ortalama Emlak Fiyatları Bin 600 TL Dolaylarında!

Kepez’de Ortalama Emlak Fiyatları Bin 600 TL Dolaylarında!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, yazlık emlakta yaşanan gelişmeleri bölge bölge Karar’a değerlendirdi. Erilkun Kepez’de, özellikle Varsak bölgesinde bin 600 TL civarında olan ortalama metrekare satış fiyatı olduğunu ifade etti.

A+A-

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun yazlık bölgelerdeki fiyatlara değindi. İşte Erilkun'un değerlendirmesi...

Türkiye’nin en köklü turizm merkezlerinden olan Kuşadası’nda Davutlar ve Güzelçamlı bölgelerinin en çok rağbet gören bölgeler olduğunu belirten Hakan Erilkun, Aydın’da en uygun fiyatlı lokasyonun ise halen Didim olduğunu vurguladı. Erilkun, “Davutlarda binaların ortalama yaşı 19’dur. Bu binalarda metrekare satış fiyatları 2 bin 750 – 3 bin 750 TL arasında değişmekteyken, sıfır binalarda 4 bin – 5 bin TL aralığında. Konut alan yabancıların yüzde 70’ini İngilizlerin oluşturduğu ve 14 bini aşkın İngiliz’in yaşadığı Didim’de ise 2000 yılından bu yana 17 bine yakın konut yabancılara satıldı. Bölgede ikinci el konutlarda bin 750 TL’den başlayan metrekare satış fiyatları yeni konutlarda 2 bin 600 TL’den başlıyor” diye konuştu.

Satılık emlak fiyatlarının Antalya’da bazı bölgelerde tavan yaptığının altını çizen Hakan Erilkun; “Bunların başında ise Konyaaltı geliyor. Orta ve alt gelir grubuna hitap eden Kepez’de, özellikle Varsak bölgesinde bin 600 TL civarında olan ortalama metrekare satış fiyatı, Eski Lara Yolu’nda 7 bin TL, Konyaaltı Konaklar Bölgesinde 4 bin 500 TL” değerlendirmesinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.