Kenan Kalı: İnşaat Sektörü  2017 Yılında Parlayacak

Kenan Kalı: İnşaat Sektörü 2017 Yılında Parlayacak

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2016 yılının Türkiye'de bir dönüm noktası olduğunu, bu süreçlerin geride bırakılmasıyla birlikte 2017'den daha umutlu olduğunu söyledi.

A+A-

Türkiye'deki iç - dış politikalar ve yaşanan terör olaylarıyla birlikte insanların bekle gör mantığıyla hareket ettiğini kaydeden Kalı, Gözde Grubu olarak hem sağlık, hem de yapı grubunda inadına yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Türkiye'nin çok güçlü bir ülke olduğunu ve ülkenin ayakta kalmasının da şirketlerin ayakta kalması anlamına geldiğine dikkat çeken Op. Dr. Kenan Kalı, “Türkiye, bu yıl büyük badireler atlattı ve halkımız devletine büyük bir özveriyle sahip çıktı. Bankalar da iş dünyasına ciddi destek verdi. 2017 yılında arınmış bir Türkiye olacak. Türkiye, şimdi sorunlarını tespit etti ve eski sağlığına kavuşacak. 2016 yılı zor geçti. İnsanlara taahhütlerimiz vardı. Gözde Grubu olarak, ülkemizin bu krizinden bile güçlenerek çıktık” diye konuştu.

2016 yılının insanlar için bir arayış yılı olduğunu savunan Kalı sözlerine şöyle devam etti: “Piyasa dengeleri tam oturmadı. Sürekli değişen bir gündem yaşandı. Türkiye'de nüfus artıyor. İnsanlara yeni konutlar gerekiyor. Bu ivmeye bakacak olursak, inşaat sektörünün önü 30 yıl daha açık olacaktır. Tüketici doğru yere yatırım yapmak için güvenilir firma arayışında ve bu nedenle kendini kanıtlamış markalara yöneldi. Markalaşmanın önemi burada bir kez daha ortaya çıktı. Çünkü marka, bir firmanın karizmasıdır”

YENİ HASTANE VE KONUT PROJELERİ YOLDA

İnşaat sektöründe 2016 yılında 8 proje gerçekleştirdiklerini hatırlatan Op. Dr. Kenan Kalı “Yatırımları bu dönemde yavaşlatmadık, aksine krizi fırsata çevirdik. Yeni hastanaler ek binalar açıyoruz. Yeni cihazlar aldık. Bu dönemde kendi işimizle ilgili olumsuzluk yaşamadık. Biz bu sorunlar içinde böyle başarılı olduysak 2017 yılında çok daha iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum. 2017 yılında ekonomik hareketlilik Şubat - Mart aylarıyla birlikte başlar. İnşaat sektörü önümüzdeki yıl parlayacak. İlk 6 ay lansman dönemimiz olacak. Alsancak DeLuxe, MyWay Country, Çiğli WinsBlue ve Bayraklı projelerini halkımızın beğenisine sunacağız. 2017 yılında 8 olan hastane sayımızı da 10'a yükselteceğiz” ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.