Kayseri Kentsel Dönüşüm Projeleri Son Durum

Kayseri Kentsel Dönüşüm Projeleri Son Durum

Ankara'da Çevre ve Şehircilik bakanı Murat Kurum'u ziyaret eden Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç TOKİ ile yapılacak kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

A+A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslar gerçekleştirdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Türkiye Belediyeler Birliği’ndeki AK Partili bazı Büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla beraber ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ziyaret ve sonrasında başta kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere Kayseri’yi ilgilendiren konularla ilgili görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede  TOKİ  ile yapılacak olan kentsel dönüşüm projeleri ele alındı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve belediye başkanları daha sonra Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı da ziyaret etti. Başkan Memduh Büyükkılıç, heyet halinde yapılan görüşme ve sonrasında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a Kayseri ile ilgili taleplerini iletti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.