Karşıyaka Örnekköy’deki 610 Dairelik Projenin Ayrıntıları Netleşti

Karşıyaka Örnekköy’deki 610 Dairelik Projenin Ayrıntıları Netleşti

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Örnekköy’de yapacağı kentsel dönüşüm projesi için İZBETON vasıtasıyla protokol imzaladığı S.S. İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi’nde yer alan firmalar belli oldu.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZBETON Şirketi vasıtasıyla kat karşılığı sözleşme imzalayarak startını verdiği Karşıyaka Örnekköy’deki 610 dairelik projenin ayrıntıları netleşti.

Büyükşehir’in kendisine bağlı şirket vasıtasıyla masaya oturduğu S.S. İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi’nde bulunan isimler belli oldu. Ticaret Sicil kayıtlarına göre 19 Ekim 2021 tarihinde kurulan kooperatifin 30 Ekim’de ise yönetimine şekil verildiği görüldü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ve belediye başkanlarının da yer aldığı lansman toplantısında duyurusu yapılan işbirliği ve tanıtım çalışmaları sonrasında sahadaki çalışmalara da hız verildi.

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifleri Birliği’nin bünyesinde faaliyet gösteren S.S. İş Dünyası Konut Yapı Kooperatifi’nin kurucuları arasında Altay Spor Kulübü eski Başkanı Melih Tunç Tandoğan da yer alıyor.

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Yapı Kooperatifleri Meslek Komitesi Başkanı Halil Kurt’un başkanlığını yaptığı yapılanmada Ege Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçileri Derneği (EGEDER) Başkan Yardımcısı ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Üyesi Ertan Yolcu, Meclis Üyesi Gümrük Müşaviri Cihangir Lübiç, Meclis Üyeleri Çağlar Kalkan, Halil Kurt ve Ecem Lübiç gibi isimler bulunuyor.

Öte yandan 2 etapta tamamlanması planlanan projenin ilk etabının 24, ikinci etabının ise 30 ayda teslim edileceği açıklanmıştı.  Projenin 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluştuğu belirtilirken fiyatların ise 537 bin TL'den başladığı dile getirilmişti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum