Kalebodur’la Mimarlar ‘Online’ Olmaya Devam Ediyor

Kalebodur’la Mimarlar ‘Online’ Olmaya Devam Ediyor

Kalebodur’un, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlere sahip çıkma misyonuyla hayata geçirdiği ‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ söyleşi dizisi online ortamda da yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

A+A-

Prof. Dr. Celal Abdi Güzer’in moderatörlüğünde düzenlenen ve 2013 yılından beri devam eden “Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor”un keyifli sohbetleri online ortamdaki on üçüncü programına hazırlanıyor. Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanan sohbetlerde, mimarlar ilk elli dakika boyunca merak edilen konular hakkında bilgi veriyor. Sohbetin sonunda ise, bu kez katılımcılardan gelen sorular yanıtlanıyor.

Ülkemizi ve dünyayı etkileyen pandemi nedeniyle Nisan ayından bu yana online ortama taşınan program, burada da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Aralarında ünlü mimarlar; Emre Arolat, Suha Özkan, Nevzat Sayın, Han Tümertekin, Uğur Tanyeli, Deborah Berke, Gökhan Avcıoğlu, Murat Tabanlıoğu, Banu Uçak, Orçun Ersan, Melike Altınışık, Tülin Hadi, Cem İlhan, Fatih Yavuz ve Emre Şavural’ın konuk olduğu online buluşmaların bu haftaki konuğu ise Atabaş Mimarlık'ın kurucusu Kadri Atabaş olacak.

Türkiye ve Dünya Mimarlık Literatüründeki birçok yapıda imzası bulunan ünlü Mimar Kadri Atabaş’ın deneyimlerini paylaşacağı söyleşi, 22 Mayıs Cuma 16.00’da Kalebodur’un instagram ve youtube hesapları üzerinden canlı takip edilebilecek.

Yayın akışı ile ilgili güncellemeleri Kalebodur’un sosyal medya kanallarından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.