İzmir'in İmar Yönetmeliği Onaylandı!

İzmir'in İmar Yönetmeliği Onaylandı!

İzmir milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi imar Yönetmeliği'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını duyurdu. Yönetmelik gece resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

A+A-

Ak Parti İzmir milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan İmar Yönetmeliği'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

YÖNETMELİK İÇİN TIKLAYINIZ

Daha önce reddedilen İmar Yönetmeliği Büyükşehir Belediyesi tarafından revize edilip tekrar bakanlığa iletilmişti.

İZMİR'E HAYIRLI OLSUN

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği'nin onaylanması ile ilgili açıklama yapan İzmir Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi ve Müteahhitler Federasyonu başkanı İsmail Kahraman, "Uzun bir süredir beklediğimiz yönetmelik Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Bu gece yarısı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren yönetmelik İzmirimiz ve inşaat sektörümüz için hayırlı olsun. İzmir büyükşehir bürokratları, İzmir Ticaret Odası üyelerimiz ve Müteahhitler Federasyonu olarak uzun süre üzerinde çalıştığımız İzmir’e özgü bir takım taleplerinde uygun görüldüğü yönetmelikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yönetmeliğin onaylaması için büyükşehir belediyesive bakanlık arasında adeta mekik dokuyan İZTO başkanımız sayın Mahmut Özgener'e, bakanlıkta ve külliyede süreci takip eden milletvekilimiz sayın Necip Nasır'a değerli katkılarından ötürü sektörümüz adına çok teşekkür ediyorum. Çevre ve Şehircilik bakanlığımızın İzmir’de kentsel dönüşüm alanlarında ada bazlı dönüşüme emsal artışı sağlaması ve kentsel dönüşüm daire başkanlığı kurulması ile İzmir uçacaktır"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.