İzmir Ticaret Odası Yeni Binası Metrekare Maliyeti 4.400 Lira

İzmir Ticaret Odası Yeni Binası Metrekare Maliyeti 4.400 Lira

İzmir Ticaret Odası'nın yeni binasının yapım maliyeti İTO meclis toplantısında tartışma konusu oldu. İTO meclis üyesi ve inşaat grubu başkanı Necip Nasır yeni bina inşaatı maliyetlerin çok yüksek olduğunu bu rakamın çok altında mal edebileceklerini söyled

A+A-

İzmir Ticaret Odası (İTO) Temmuz ayı olağan meclisinde yeni hizmet binası tartışma konusu oldu. İTO Meclis Üyesi İnşaat Yapım ve Onarım Grubu Başkanı Necip Nasır, mecliste söz alarak İTO Başkanı Ekrem Demirtaş’ı eleştirdi.  Nasır, inşaat teknik şartnamesinin uzun süre kendilerine verilmediği ve metrekare maliyetinin 4 bin 400 lirayı bulduğunu belirterek Demirtaş’a yüklendi. Nasır maliyetlerin çok yüksek olduğunu bu rakamların çok altında mal edebileceklerini söyledi. Nasır’ın konuşması üzerine İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaatta yolsuzluk iddialarınız var. İnsan şerefiyle yaşar. Eğer elinizde iddialar dışında somut bilgiler varsa Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun" dedi.

Konuşmalar üzerine İhale Komisyonu Başkanı olan Meclis Üyesi Şeref Gündoğdu da kürsüye gelerek, "Benim olduğum komisyonda en ufak bir yanlış olmaz. Bunu ihbar kabul edip Savcılığa suç duyurusunda bulunulsun. İhaleler şeffaf yapılıyor. Kim istiyorsa çıksın delikanlı gibi konuşsun. İşte Meclis işte savcılık" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.