İzmir Ticaret Odası İnşaat Komitesi Seçim Sonuçları Belli Oldu

İzmir Ticaret Odası İnşaat Komitesi Seçim Sonuçları Belli Oldu

İzmir Ticaret Odası komite seçimlerinde, 7 binin üzerinde üyesi sayısı ile en fazla üyeye sahip olan inşaat komitesinde seçimi kırmızı liste kazındı. Mahmut Özgener’in de aday olarak yer aldığı kırmızı liste 821 oy alırken mavi liste 72 oy alabildi.

A+A-

İzmir Ticaret Odası’nın en kalabalık komitesinde seçim heyecanı yaşandı. 7.000 üyeye sahip inşaat komitesi 5 meclis üyesi ile İZTO’da en fazla temsil hakkına sahip komite. Oy verme işlemleri saat 09:00 ile 17:00 arasında gerçekleşirken seçimde 893 kişi oy kullandı.

Seçimi ezici bir üstünlükle kazanan kırmızı liste 821 seçmenin oyunu aldı. 2018 seçimlerinde Ekrem Demirtaş ile hareket eden İhsan Çoruhlu’nun mavi listesi çok zayıf kaldı. İnşaat sektöründeki dinamiklerden destek görmeyen mavi liste ancak 72 oy alabildi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilk açıklamayı yapan Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) başkanı İsmail Kahraman, “İnşaat Komitesi olarak 2018 yılında büyük bir zafer kazanarak İzmir Ticaret Odası’nda değişimin öncüsü olmuştuk. Bu yılki seçimlerde de sektördeki tüm dinamikleri bir araya getirdik. Oda başkanımız sayın Mahmut Özgener’in de bizim komitemizden seçime katılması büyük bir şeref. Seçim alanına gelerek oy kullanan, bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyor, seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. Sektörümüz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

LİSTEDE KİMLER VAR

Mahmut Özgener’in de meclis üyesi adayı olarak yer aldığı kırmızı listede yer alan isimler şu şekilde;

MECLİS ÜYESİ ASİL

Mahmut Özgener

İsmail Kahraman

Ayhan Sulak

Ahmet Akyüz

Numan Seyran

MECLİS ÜYESİ YEDEK

Servet Nasır

Ferhat Özmen

Okan Bildirici

Barış Öncü

Hasan Özkaya

Orhan Tuğberk Kucur

KOMİTE ÜYELERİ

Murat Sinat

Sinan Bezircilioğlu

Caner Tan

İslam Yıldırım

Hüseyin Yalçın

Veysi Daştan

Murat Durak

Hakan Yüce

Necdet Acer

Sercan Eroğlu

Eylem Sarı

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.