İzmir Defterdarlığı'ndan Kiralık 20 Gayrimenkul

İzmir Defterdarlığı'ndan Kiralık 20 Gayrimenkul

İzmir Defterdarlığı tarla, konut ve depolama alanı vasıflı 20 adet gayrimenkulü 1 yıl süreyle kiraya çıkardı. Defterdarlık Kayyımlık bürosu, taşınmazların açık artırma kira ihalesini 2-3 temmuz tarihlerinde gerçekleştirecek.

A+A-

İzmir Defterdarlığı tarla, konut ve depolama alanı vasıflı 20 adet gayrimenkulü 1 yıl süreyle kiraya çıkardı. Defterdarlık Kayyımlık bürosu, taşınmazların açık artırma kira ihalesini 2-3 temmuz tarihlerinde gerçekleştirecek.

TAŞINMAZ KİRALAMA İLANI

İZMİR DEFTERDARLIĞI KAYYIMLIK BÜROSU BAŞKANLIĞINDAN

izmir-defterdarligi-kira-ihalesi.pngizmir-defterdarligi-kira-ihalesi.jpg

1-Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazlar, hizasında belirtilen tarih ve saatte; 3561 sayılı Mal Memurlarının Kayyım Tayin Edilmesine Dair Kanun ve bu Kanunun uygulamasına dair Yönetmelik hükümlerine göre Açık Teklif Usulü ile 1 (Bir) Yıl süre için belirtilen tahmini bedel üzerinden, Hükümet Konağı C Blok Zemin Kat Defterdarlık Kayyımlık Bürosu Başkan Vekili çalışma odasında toplacak Komisyonun huzurunda kiralama ihalesi yapılacaktır.

2- İhaleye katılacakların;

a) Yasal yerleşim yeri belgesi, (ikametgah ilmühaberi)

b) Tebligat için Türkiye’de adresi gösterir belge (Adres Beyanı),

c) Gerçek kişilerin T.C Kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise Vergi kimlik numarasını bildirmeleri,

d) Geçici teminata ait belge (Banka dekontu),

e) Özel hukuk tüzel kişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir Noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri ; Kamu tüzel kişilerinin ise yukarıdaki (b) ve (d) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri şarttır.

3- Kiralama ihalesine ait şartname mesai saatleri içinde Kayyımlık Bürosuna müracaatla bedelsiz olarak görülebilir.

4- Geçici teminat bedeli ihale öncesi nakden kayyım tarafından belirlenen Halk Bankası Konak/İzmir Şubesindeki TR40 0001 2009 7340 0006 0000 17 Iban no'lu Kayyımlık hesabına yatırılması gerekmektedir. Geçici teminat, kiralama ihalesine iştirak edip adına ihale yapılmayanlara veya ihale için teminat yatırıp ihaleye iştirak etmeyenlerin geçici teminat bedelleri taleplerine mütakiben bildirdikleri banka hesaplarına en kısa zamanda EFT yapılacaktır.

5- Kiralama ihalesi sonunca, ihaleye katılan gerçek veya tüzel kişilerce kira bedeli ve kesin teminat süresi içerisinde yatırılmadığı takdirde geçici teminat Kayyımlık dosyasına irat kaydedilir.

6- Kiraya verilecek yer ile ilgili her çeşit vergi, resim, harç ve mali yükümlülükler istekliye aittir.

7- Posta ile yapılacak teklifler kabul edilmez.

8- Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonun ihale yapmama kararı kesindir.

9- Kayyımlık Bürosu Başkanlığı ihaleleri; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi değildir. Kayyım ihaleleri özel hukuk hükümlerine tabidir.

10- İş bu ilan herkese açık olup ihaleye iştirak edenler şartnameyi okuyup ve münderecatini kabul etmiş sayılır.

11- Daha fazla bilgi için Vilayet Konağı Defterdarlık Binası C Blok Kat:1 da No:132 Konak-İZMİR (Tlf: 0 232 483 69 13) adresinde bulunan Kayyımlık Bürosuna başvurulabilir. İLAN OLUNUR.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.