İzmir Defterdarlığı'ndan 22.7 Milyon TL'ye Arsa Karşılığı İnşaat İhalesi

İzmir Defterdarlığı'ndan 22.7 Milyon TL'ye Arsa Karşılığı İnşaat İhalesi

İzmir Defterdarlığı İzmir'in 3 ilçesinde okul yaptıracak. Defterdarlık okul inşaatı karşılığında 22 milyon 712 bin TL değerinde arsa ihalesine çıkacak.

A+A-

İzmir Defterdarlığı, Menemen Seyrek, Kemalpaşa Yukarımahalle ve Bornova Doğanlar'da toplam 64 derslikli 3 okulu inşaat karşılığı arsa satışı modeliyle ihale ediyor. Seyrek ve Kemalpaşa ihalesi 25 nisanda, Bornpva ihalesi ise 26 nisan tarihinde gerçekleşecek. 

İzmir Defterdarlığı Menemen Seyrek'te 5.310 metrekare arsada 24 derslikli okul inşaatı karşılığında Karaburun ve Buca ilçelerinde konut imarlı 20 adet arsa verecek. Arsaların tahmini değeri 9 milyon 320 bin TL olarak açıklandı.

menemen-seyrek-insaat-karsiligi-arsa.pngDefterdarlık Kemalpaşa Yukarımahalle'de 10 bin 359 metrekare arsa üzerine inşa edilecek okul inşaatı karşılığında Çeşme'de konut imarlı 11 arsa verecek. Arsaların tahmini bedeli 10 milyon  bin TL olarak açıklandı.

kemalpasa-insaat-karsiligi-arsa.pngDefterdarlık Bornova ilçesi Doğanlar mahallesinde 4.313 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek 16 derslikli okul için Çeşme ve Foça'dan konut imarlı 6 arsa verecek. Arsaların tahmini bedeli  milyon 182 bin TL olarak açıklandı.

bornova-insaat-karsiligi-arsa.png

İHALENİN TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.