İzmir Allianz Kampüs'te İnşaat Çalışmaları Başladı!

İzmir Allianz Kampüs'te İnşaat Çalışmaları Başladı!

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı. Kampüsün 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

A+A-

Dünyanın en büyük sigorta ve varlık yönetimi şirketlerinden Allianz,  Türkiye'deki operasyon merkezini İzmir'e taşıyor.  27 milyon euroluk yatırım bedeline sahip İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı. 

Allianz Türkiye'nin operasyon merkezi olarak hizmet verecek Allianz Kampüs'te ilk etapta 650, ilerleyen dönemde ise bin 100 kişi çalışacak ve bölgesel istihdam sağlanacak. 

Allianz Türkiye CEO'su Aylin Somersan Coqui "Yatırımlarımıza İzmir'deki Allianz Kampüs projemizle devam ediyoruz. 27 milyon euroluk yatırım ile Allianz Kampüs ülkemizin ekonomisine, sürdürülebilir büyüme ve istihdam hedeflerine katkıda bulunacak" dedi

İzmir'in Gaziemir ilçesinde yer alan Allianz Kampüs projesi havaalanına yakın bir konumda, ticari ve konut alanlarının yoğunlaştığı bölgede inşa ediliyor. İzmir Allianz Kampüs projesinin inşaat kapsamında kullanılan malzeme bütçesinin yüzde 80'i Türkiyeli şirketlere ayrılıyor. Projedeki  tavan malzemeleri, ahşap işleri, camlı bölmeler, vitrifiyeler, perdeler, beton, demir, duvar malzemeleri, seramikler, doğal ve suni taş kaplamaları, klima santralleri, menfezler, borular, valfler, vanalar, kablolar, panolar, kablo tavaları, zayıf akım sistemleri, aydınlatmalar, peyzaj ürünleri, altyapı işleri yerli tedarikçilerden sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.