İzkaport’un Lansmanı Yapıldı

İzkaport’un Lansmanı Yapıldı

İZKA İnşaat tarafından 300 milyon TL yatırımla Bayraklı yeni kent merkezinde denize sıfır olarak hayata geçirilen 34 katlı İzkaprot kule projesinin lansmanı yapıldı.

A+A-

Türkiye genelinde 20 bin konut üreten İzka İnşaat en yeni projesi İzkaport’un lansmanı gerçekleştirdi. Bayraklı’da yeni kent merkezi sınırları içerisinde inşa edilen İzkaport projesi denize sıfır konumda yer alıyor.

34 katlı tek bloktan oluşan İzkaport 144 daireden oluşuyor. İzkaport’ta 1+1, 2+1 ve 4+2 daire seçenekleri yer alıyor.

izkaport-lasnman.jpg

2 KULE DAHA GELİYOR

Lansmanda proje hakkında bilgi veren İzka İnşaat yönetim kurulu başkanı Azat Yeşil, “İki yıldan beri Bayraklı bölgesinde 3 kule projesi geliştirmekteyiz. İzkaport projesi aslında 3 kuleden oluşuyor. 2 kule Konak sınırları içerisinde, 1 kule Bayraklı sınırları içerisinde kalıyor. Aslında Konak sınırları içerisinde kalan kulelerimizin inşaatına başlayacaktık. Ama Bayraklı sınırları içerisinde kalan kulemizin bürokratik süreçleri daha hızlı ilerleyince buranın inşaatına başladık. 2 yıllık emekten sonra projenin gelişimini tamamladık ve inşaatına başladık. Önümüzdeki dönemde buada 2 kule daha inşa edeceğiz” dedi.

izkaport--bayrakli.jpg

İZMİR’DE İLK: KULEDE KIŞ BAHÇESİ

Yeşil sözlerini şu şekilde sürdürdü, “İzkaport projemizde mümkün olduğu kadar bütün dairelerin deniz manzarasını görmesini sağlayacak bir proje hazırladık. Projede üç daire tipimiz var. Dairelerin tmamaının balkonu var. Kulede balkon kültürünün İzmir’e uygun olduğunu düşündük. Balkonları teras gibi yaptık. Her dairenin terası var diyebiliriz. Büyük dairelerimizde sabah güneşini ayrı, akşam güneşini ayrı gören balkonlarımız var. Bazı dairelerimizde kış bahçesi var. Kış bahçesini kulede ilk uygulayan firma olduk. Bu projede kullanacağımız tüm malzelemeri örnek dairede kullandık. Kullandığımız ürünleri 3 kere düşündük 5 kere denedik. Kullandığımız bütün ürünler özel tasarım ürünler. Önümüzdeki dönemde malzeme zamlarından etkilenmemek için bağlantılarımızı yapıp ürünleri satın aldık.”

18 AYDA TAMAMLANACAK

Projenin teslim tarihi ve dayanıklılığı ile ilgili bilgi veren Yeşil, “Projeyi 18 ay içerisinde teslim edeceğiz. Projenin zor kısmını atlattık. 8’inci katın kaba inşaatındayız. Her ay 4 kat çıkacağız. Hızlı bir şekilde inşaatımızı tamamlayacağız. Depreme dayanıklılık konusunda üniversiteden profesörlerle çalıştık. Deprem konusunda çok ciddi önlemler aldık. C45 ve C50 beton kullandık. Bu projemizde geniş metrekareli dairelere yer verdik. Kataloglarımızda da brüt metrekareleri yazmıyoruz. Sadece net metrekareler var. Hem lokasyon hem de daire genişliği açısından büyük avantaj sağlıyoruz. Gelen talepler de bu yöndeydi.” dedi

izkaport.jpg

FAİZİN, GAYRİMENKULDEN ÇOK KAZANDIRMASI EKONOMİNİN DOĞASINA AYKIRI

Gayrimenkul yatırımının her zaman faizin önünde olduğunu ifade eden Yeşil son olarak şu ifadelere yer verdi, “Türkiye’de sürekli bir barınma ihtiyacı var. Son dönemde faiz oranları ciddi anlamda yükseldi. Ancak bizim yaşlarımızda olan arkadaşlarımız bilir ki faiz hiçbir dönemde gayrimenkulden daha fazla gelir getirmez. Biz hatırlıyoruz yüzde 80-yüzde 100 faiz olduğu dönemde ‘parasını faize yatırdı, erimiş’ diye bir söz vardı. Alıcı için gayrimenkulde büyük bir fırsat var. Gayrimenkule yapılan yatırım faizin üzerinde bir getiri sağlar. Getirmemesi ekonominin doğasına aykırı. Enflasyon inşaat girdisini belirliyor. Enflasyon oranındaki artış ile inşaat maliyetlerindeki artış paraleldir. Enflasyon yüzde 20 armışsa gayrimenkul fiyatları minimum yüzde 20 artar.”

izka-bayrakli-projesi.jpg

İZKAPORT SOSYAL OLANAKLARI

Tüm daireler deniz manzaralı

Tüm daireler balkonlu

Winter Garden daire seçenekleri

Kapalı otopark

Kreş alanı

Çocuk oyun alanı

Infinity Pool (Sonsuzluk Havuzu)

7/24 güvenlik

Özel teknik ekip

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.