İzka Port 2 Projesi Başladı! 400 Milyon TL'lik Yatırım

İzka Port 2 Projesi Başladı! 400 Milyon TL'lik Yatırım

İzka Port'ta satışların yüzde 60'ını tamamlayan İzka İnşaat İzka Port 2 projesinin inşaat çalışmalarına başladı. 400 milyon TL yatırımla hayata geçirilen İzka Port 2 yakın zamanda lansmana çıkacak.

A+A-

İZKA İnşaat, yatırımlarını sürdürüyor. Son olarak Bayraklı Adliye Sarayı'nın önünde denize sıfır konuma sahip İzka Port  İzmir  projesinde kısa süre içerisinde yüzde 60'nın üzerinde satış yapılırken, projenin hemen yanında bulunan yine denize sıfır konumunda İZKA Port-2 projesine başlandı. 

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "Projelerimizde yatırımcılarımıza yüzde 100'ü aşan prim getirisi sağladık. İzka Port-2 için yatırım miktarımız 400 milyon civarında" dedi. İzmir'e değer katan çok özel bir proje olan İzka Port Bayraklı'daki daireler; Trabzon, Bursa ve Ankara ile İstanbul başta olmak üzere yurt dışından büyük talep görürken, Azat Yeşil İzka Port-2 için de lansman haftasında yüzde 25 ile 40 oranında rekor bir satış hedeflediklerini belirtti.

HER ODA DENİZE AÇILIYOR

İzka Port 1'de yaşam alanlarının her odası deniz manzarasına saip ve geniş metrekarelere sahip olan projenin denize sıfır konumda bulunan özel mimariyle, şehrin gürültüsü engellenip, denizin ve kuşların sesiyle dolu huzurlu bir hayat sunuyor. Azat Yeşil, şunları söyledi: "İzka Port-2'de de aynı konfor, aynı lüks ve kalitedeki daireler "İzka Port-2 de aynı şekilde geniş metrekareli balkonlar ve kış bahçeleri ile İzmir körfez manzarasına karşı ailece oturmanın keyfini yaşatacak" diyen Azat Yeşil, sözlerini şöyle sürdürdü: "Port-2 projemiz, Bayraklı Adliye Sarayı'nın önünde denize sıfır konumda. Alsancak-Konak-Bornova ulaşım akslarının tam ortasında, 10 dakika mesafede yer alıyor. Çeşme ve Foça gibi yazlık beldelere ulaşım ise sadece 30 dakika mesafede."

TEMEL İÇİN 65 METRE DERİNLİĞE İNİLDİ

Tüm projelerinde mevcut deprem yönetmeliğinin de üstünde bir teknoloji kullandıklarından bahseden Azat Yeşil, "İzka Port 1'de olduğu gibi Port-2 projemizde de temel için 80x 2.80 santimetre boyunda ve 65 metre derinliğinde toplamda 61 adet kazık kullanıldı. Ayrıca zemin iyileştirme çalışmasında 625 adet çimento enjeksiyonu (Jet Grond) yapıldı. Projenin tamamında yüksek dayanımlı beton kullanıldı. Yangına, aşınmaya, donma, çözülmeye dirençli bir beton bu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum