İZKA İnşaat 2020’de İki Projeye Başlayacak!

İZKA İnşaat 2020’de İki Projeye Başlayacak!

İZKA İnşaat 2020 yılı içerisinde Çiğli ve Gaziemir ilçesinde 2 yeni projeye başlayacak. Çiğli’deki eski altın fabrikasını satın alan İZKA bu arazide 800 konut yapacak. İZKA Gaziemir eski BESAŞ arazisinde de proje geliştirecek.

A+A-

Türkiye’nin birçok ilinde inşaatlar yaptıklarını ancak bu dönemde bütün yatırımlarını İzmir’e çektiklerini ifade eden İZKA İnşaat yönetim kurulu başkanı Azat Yeşil, “İzmir’de başka projelerimiz de olacak. Hazırlık aşamasında olan projelerimiz var. Çiğli’de eski altın kiremit fabrikasının arazisini satın aldık. Orada Park Yaşam konseptinde 800 konutluk bir proje yapacağız. Gazimer havalimanı yolu üzerinde eski BESAŞ arazisinde de bir proje hayata geçireceğiz. 2020 yılı içerisinde bu iki projemize başlamış olacağız” dedi.

İZKAPORT’UN YANINA 2 KULE DAHA GELİYOR

İzka İnşaat, İzkaport projesi tamamlandıktan sonra projenin yan parselinde bulunanan arazide 2 kule daha inşa edecek. İnşa Edilecek yeni kuleler Konak sınırları içerisinde yer alıyor. Azat Yeşil İzkaport lansmanında yaptığı açıklamada ilk başta Konak sınırları içerisinde yer alan arazide başlamayı düşündüklerini ancak ruhsat işlemlerinin çok uzun sürmesinden dolayı Bayraklı sınırları içerisinde kalan arazide ilk kuleyi inşa ettiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.