İsrail'den İzmir'li Müteahhitlere Yatırım Daveti

İsrail'den İzmir'li Müteahhitlere Yatırım Daveti

İZTO başkanı Mahmut Özgener'i ziyaret eden İsrail Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh Türk iş adamalarını enerji altyapı ve inşaat sektörlerinde İsrail’de yatırım yapmaya çağırdı. Neah, "İzmirli işadamlarımızı da İsrail’deki projelerde yer almaya davet ediyoruz

A+A-

İsrail’in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh, İTO Başkanı Mahmut Özgener’i ziyaret etti. Ziyarete İsrail’in İzmir Fahri Konsolosu Jak Eskinazi, İTO Genel Sekreteri Mustafa Tanyeri ve  İTO Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Büyükelçi Eitan Naeh’in aralık ayında göreve başladığını belirterek kendisine yeni görevinde başarı diledi.

İZMİR Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İsrail’in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh’i İzmir’de düzenlenen gelinlik ve mermer fuarlarına davet etti. 

İZMİRLİ İŞ ADAMLARIMIZ İSRAİL'DEKİ PROJELERDE YER ALSINLAR

İsrail’in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh ise İzmir’e ilk ziyaretini İTO’ya yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Naeh, “Bizler iki ülke arasında yeni işbirlikleri yapılmasının son derece önemli olduğunu biliyoruz. Özellikle altyapı, enerji ve inşaat gibi sektörlerde ortak yatırımlar yapılması iki ülkenin faydasına olacaktır. Bu kapsamda İzmirli işadamlarımızı da İsrail’deki projelerde yer almaya davet ediyoruz. Ayrıca geleceğin akıllı şehirleri konusunda da birlikte çalışılabiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.